Κουτσελίνη: Πολλοί τρόλαραν, σαν το Κουλούρι όμως κανένας – «Θα κάνω τα πάντα για τον Λύτρα»

Υπήρχε περίπτωση να μην καυτηριάσει τη Ζήνα Κουτσελίνη το Κουλούρι...

Κουτσελίνη Κουλούρι 1

Η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα και την καριέρα που καταστρέφεται, μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα και «Το Κουλούρι» δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτό το «πανηγύρι».

Και ενώ οι περισσότεροι αφιερώνουν για την παρουσιάστρια μια, δυο ατάκες τo σατιρικό site αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο στην Ζήνα Κουτσελίνη. Πάντα βέβαια με το βιοτριολικό χιούμορ που χαρακτηρίζει όλα του τα πονήματα.

«Σκοπεύω να εγκληματήσω για να προσφέρω δουλειά στον κύριο Λύτρα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, σε όλο το άρθρο υποτίθεται πως η δημοσιογράφος μιλά σε πρώτο πρόσωπο και η αλήθεια είναι πως κάποιες από τις φράσεις της Ζ. Κουτσελίνη για τον αγαπημένο της φίλο και δικηγόρο θα μπορούσε να είναι όντως αυθεντικές.

«Τόλμησα να κάνω ένα σχόλιο για τον κύριο Λύτρα και αμέσως πέσατε να με φάτε. Τι με νοιάζει εμένα δηλαδή, αν ψάχνω για έναν καλό δικηγόρο, τι κάνει ο άλλος στο σπίτι του;

Δεν είναι κρίμα να καταστρέφονται καριέρες για μια κακή στιγμή; Σκεφτείτε δηλαδή κι εγώ για ένα λάθος, αν ας πούμε έδερνα ένα παιδάκι στο δρόμο, να μη βλέπατε και να μη με απολαμβάνατε πια στην τηλεόραση;

Δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουμε όλα. Έτσι μου έρχεται να προβώ σε κάποια παράνομη ενέργεια, απλά και μόνο για να μπορέσω να προσλάβω και να προσφέρω δουλειά στον κύριο Λύτρα. Ας σταματήσει εδώ η ανθρωποφαγία.

Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω», εξομολογείται η δημοσιογράφος στη συνέχεια του άρθρου.

Κουτσελίνη Κουλούρι

Οι δηλώσεις Κουτσελίνη για Λύτρα

Στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκαναν αναφορά στην υπόθεση ξυλοδαρμού με την παρουσιάστρια να σχολιάζει πως «καταστρέφεται η καριέρα του κ. Λύτρα», ενώ ήρθε και σε έντονη διαφωνία με συνεργάτη της που είπε πως «δεν τον νοιάζει πια καριέρα καταστρέφεται όταν ένας άνθρωπος έχει κακοποιήσει κάποιον άλλο».

Μάλιστα υπήρξε και ένας πολύ έντονος διάλογος μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνη και του Δημήτρη Μαρέδη σχετικά με την υπόθεση, από τον οποίο ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ζ.Κ.: Εσείς αμφισβητείτε ότι μια καριέρα η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ζενίθ της πλήττεται, φαντάζομαι;

Δ.Μ.: Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιεί, αλίμονο, δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός, ένας άνθρωπος που σηκώνει χέρι σε μια γυναίκα ή σε ένα άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα του, δεν με νοιάζει οποιαδήποτε καριέρα, δεν νοιάζει η καριέρα ούτε του Λύτρα, ούτε του Μαρέδη, ούτε του Παύλου, ούτε κανενός.

Ζ.Κ.: Τώρα εσείς κάνετε λαικισμό για να καταλάβω; Ποια είναι η αλήθεια;

Δ.Μ.: Eσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;

Ζ.Κ.: Eμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου; Αλλά σας παρακαλώ πάρα πολύ ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το σπίτι;

Δ.Μ.: Ε πώς δεν ξέρουμε, να τι συμβαίνει, το ομολόγησε.

Ζ.Κ.: Το ξέρεις; Ξέρεις αν έχει ξανακακοποιηθεί αυτή η γυναίκα; Aν το ξέρεις σήκω και πες το.

Δ.Μ.: Αυτό δεν το ξέρω όχι.

Ζ.Κ.: Ακούς λοιπόν αυτό που έχει πει δημόσια ο Απόστολος. Ωραία λοιπόν και ο πατέρας μου την  έδερνε μέρα παρά μέρα μια φορά έφτασε στην αστυνομία. Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος.

Δ.Μ.: Ε τι να κάνουμε;

Ζ.Κ.: Δεν λέει κανείς ότι στεναχωριόμαστε για αυτό.

Δ.Μ.: Δεν τον κατέστρεψε κανένας όμως.

Ζ.Κ.: Δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι αν δεν μιλήσει και η Σοφία, μίλησε και ο Απόστολος, τότε θα ξέρουμε και έχουν πει την αλήθεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Από κατσαρίδες «Σβαρτσενέγκερ» κατακλύστηκε η πόλη – «Είναι τεράστιες και πετάνε»

Κούγιας: Μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα – Το μήνυμα που ενόχλησε το δικηγόρο

Λύτρας: Πληροφορίες για μεγάλα χρέη – Απλήρωτα 11 άτομα και νοίκι 2.000 ευρώ

ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις για την ηγεσία – Σκληρή μάχη στο δεύτερο γύρο