Newsroom

Newsroom

Κραουνάκης: «Η Μοσχολιού σε τραγούδια μου έχει πει απίστευτες λέξεις – Δεν είπε ποτέ αυτό το βγάζω» (video)

«Δεν δικαιούμαστε να είμαστε όλοι αδύνατοι, ούτε είναι βρισιά να λες "έλα μωρή χοντρή σταμάτα να τρως γλυκά"», τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης

Κραουνάκης 1388x864 1

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Όσα δε λέμε», με την Άννα Δρούζα και προχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Δεν έπαθα τίποτα με την Άλκηστη όταν έβγαλε τη λέξη “χοντρή”. Αυτά είναι κουτά. Δεν έπαθα τίποτα, έχω ζήσει τόσα ωραία πράγματα μαζί της, δεν μπορώ να της χρεώσω το παραμικρό.

Δεν δικαιούμαστε να είμαστε όλοι αδύνατοι, ούτε είναι βρισιά να λες “έλα μωρή χοντρή σταμάτα να τρως γλυκά”. Το ξαναλέω, δεν έρχεται το πάχος μόνο του.

Η Μοσχολιού σε δικά μου τραγούδια έχει πει απίστευτες λέξεις, δεν διανοήθηκε ποτέ να πει “αυτό το βγάζω”. Εν πάσει περίπτωσει ρώτα με, ή μην με ρωτήσεις.

Βγάλ΄το, κάνε κάτι όμως στη θέση του. Έγινε πολλή φασαρία για το τίποτα. Από την Άλκηστη κρατάω την εργατικότητά της και την πολύ ωραία της φωνή.

Θα της έγραφα πάλι αλλά θα ήθελα να έρθει ένα τραγούδι που να μου τη ζητήσει μόνο του», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την υποτιθέμενη ρήξη του με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Η Λίνα γεννήθηκε με μία θάλασσα στο μυαλό της. Ταιριάξαμε εκ της αντιθέσεως, ήταν τόσο αντίθετα. Την ερωτεύτηκα πολύ, ίσως είναι και η μόνη.

Μ΄αγάπησε νομίζω στη ζωή αυτή. Φαντάζομαι ότι αυτοί που με αγάπησαν είναι στα δάχτυλα ενός χεριού», συμπλήρωσε για τη Λίνα Νικολακοπούλου.

«Παρόλο το βάρος μου, η σχέση με το σώμα μου είναι εξαιρετική. Έχω νιώσει την ανάγκη να χάσω κιλά. Το κάνω όσο μπορώ κι είμαι συνέχεια σε απόλυτη πειθαρχία.

Έχω σταματήσει τα πάντα, δεν τρώω γλυκά κι έχω γαμ@@ί στις στέβιες… Δεν είναι ψυχικό βάρος, τρώμε, “Σούζι τρως, μην λέμε μ@λακίες. Δεν τα βάζεις αλλιώς και τα κιλά.

Δεν είμαι και της τρελής φάσης, λέω αργά. Δεν λέω να χάσω και 10 κιλά σε ένα μήνα.

Δεν το απολαμβάνω πια το φαγητό. Το έχω κόψει από απόλαυση”», κατέληξε σχολιάζοντας το βάρος του και αν αυτό επηρεάζει την ψυχολογία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία Βελόπουλου για νοθεία στις ευρωεκλογές-Άλλαξαν τα ποσοστά που έστειλαν δικαστικοί αντιπρόσωποι (video)

Ηλεία: Η εικόνα της άγρια δολοφονημένης 11χρονης, θα πρέπει να στοιχειώνει τoυς «έντιμους» δικαστές της Ζακύνθου!

Χαμός on air με Αυτιά και Πανόπουλο: «Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες» (video)

Παππάς: «Από τον Alpha μου είπαν αν δεν βγεις στην Στεφανίδου, τότε πουθενά και είπα… δεν βγαίνω σ’ αυτήν» (video)

Καρτερός: Καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν στις επιλογές Κασσελάκη – «Θα ανοίξετε το στόμα σας;»

Καρτερός 1

Καρτερός: Καλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν στις επιλογές Κασσελάκη – «Θα ανοίξετε το στόμα σας;»

Ο Θανάσης Καρτερός πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ με μια αιχμηρή ανάρτηση