Κρήτη: Αντί για σφηνάκια έπιναν…καθαρτικό – Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Και τα πέντε άτομα νεαρής ηλικίας νοσηλέυονται διασωληνωμένοι και σε πολύ σοβαρή κατάσταση

αλκοόλ και οδήγηση

Πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού και οι πέντε αντί να πιούνε σφηνάκια σε μπαρ της πόλης ήπιαν καθαρτική ουσία, κάτω από άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, το βράδυ της Παρασκευής (4/10).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretatimes.gr και τα πέντε άτομα νεαρής ηλικίας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και σε πολύ σοβαρή κατάσταση, παρά τις ολονύχτιες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Στο μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στις Γούβες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διασκέδαζε μια παρέα τουριστών μαζί με εργαζόμενους της επιχείρησης. Η 29χρονη μπαργούμαν, θέλοντας να κεράσει την παρέα των δύο Άγγλων, 69 και 67 ετών, ενός Γερμανού 35 ετών και δύο ακόμα ατόμων που εργάζονταν στο ξενοδοχείο, 45 και 38 ετών, του σέρβιρε σε σφηνάκια ένα υγρό που βρήκε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο, νομίζοντας ότι επρόκειτο για τσικουδιά. Μάλιστα, σέρβιρε σε ένα ποτήρι και για τον εαυτό της. Πολύ σύντομα, μόλις κατανάλωσαν το περιεχόμενο του ποτηριού, οι πέντε άντρες παρουσίασαν τα πρώτα συμπτώματα, ενώ η μπαργούμαν δεν είχε προλάβει να καταναλώσει το δικό της ποτό. Πολύ γρήγορα παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος νυχτοφύλακας

459418062 518412214387544 867787958137927406 n

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος νυχτοφύλακας

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου,…