Κρήτη: Νεκρός ο Γερμανός τουρίστας που είχε πάει για πεζοπορία

Ο Γερμανός τουρίστας ξεκίνησε πεζοπορία μαζί με δύο φίλες του, την Παρασκευή το απόγευμα με προορισμό το φαράγγι της Τρυπητής και στη πορεία χάθηκαν τα ίχνη του.

5661182 1296x864 1

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση αναζήτησης του Γερμανού τουρίστα τα ίχνη του οποία είχαν χαθεί σε μονοπάτι της Σούγιας, στον Δήμο Σφακίων, από το απόγευμα της Παρασκευής

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο άτυχος 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τους πυροσβέστες λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός τουρίστας ξεκίνησε πεζοπορία μαζί με δύο φίλες του, την Παρασκευή το απόγευμα με προορισμό το φαράγγι της Τρυπητής. Στην πορεία τους χωρίστηκαν και οι δύο γυναίκες έχασαν τα ίχνη του.

Άμεσα ενημέρωσαν το 112 για την εξαφάνιση και ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν ομάδα με εκπαιδευμένο σκύλο και drone, υπάλληλοι από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Καμπάνου και τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων, καθώς και εθελοντικές ομάδες, όπως η ΕΠΟΜΕΑ.

Επίσης, συμμετέχουν η Ελληνική Αστυνομία και σκάφος του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, αλλά δεν απαντά στις κλήσεις των αρχών, γεγονός που καθιστά την επιχείρηση πιο δύσκολη.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ χόρεψαν προκλητικά τη «Δραπετσώνα» (video)

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Κώστας Βαξεβάνης: Η ανάρτηση που προσπαθεί να ρίξει φως στην έκρηξη νεανικής βίας

Όλα του γάμου δύσκολα: Γυναίκα ζήτησε διαζύγιο επειδή… ο άντρας της δεν έκανε μπάνιο!

 

Σοκάρουν οι συνομιλίες στο διαδίκτυο για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα (ηχητικό)

Σοκάρουν οι συνομιλίες στο διαδίκτυο για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα (ηχητικό)

Έξαρση σημειώνει η βία ανηλίκων, με τον ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα να προκαλεί σοκ και…