Κρύβεται και χυδαιολογεί ο Ανδρουλάκης για τις «πλάτες» σε μαφία ΑΑΔΕ και τον Πιτσιλή

Αποφεύγοντας να δώσει εξηγήσεις για την «ταμπακιέρα» και θυμίζοντας τον ωτακουστή του κ. Ανδρουλάκη σε επίπεδο φρασεολογίας, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε υβριστική ανακοίνωση κατά της εφημερίδας Documento

πιτσιλης ανδρουλακης

Με μια υβριστική ανακοίνωση κατά του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη «απάντησε» η Χαριλάου Τρικούπη στην αποκάλυψη της εφημερίδας για την πολιτική αβάντα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη μαφία της ΑΑΔΕ και τον Γιώργο Πιτσιλή με φόντο το κύκλωμα των επίορκων εφοριακών στη Χαλκίδα.

Αποφεύγοντας να δώσει εξηγήσεις για την «ταμπακιέρα» και θυμίζοντας τον ωτακουστή του κ. Ανδρουλάκη σε επίπεδο φρασεολογίας, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται πως η επίμαχη Ερώτηση 30 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (το σύνολο της ΚΟ είναι 31) είναι προϊόν απόφασης του ίδιου του προέδρου. Δηλαδή, ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε εντολή να συνταχθεί Ερώτηση για τις εκβιαστικές πρακτικές στη ΔΟΥ Χαλκίδας και το διάτρητο σύστημα προτεραιοποίησης φορολογικών ελέγχων, αλλά δεν τη συνυπέγραψε!

Σε σχέση με τους δεσμούς του στενού του συνεργάτη και δικηγόρου του στην προσπάθεια διαλεύκανσης της παράνομης παρακολούθησης του, Μανώλη Βελεγράκη, η Χαριλάου Τρικούπη βαφτίζει βολικά «αυθαίρετες, φαντασιόπληκτες και ψευδείς ερμηνείες» το γεγονός ότι ο κ. Βελεγράκης ήταν συνεταίρος με τον κ. Πιτσιλή σε δικηγορική εταιρία με επωνυμία τα ίδια τους τα επίθετα, ενώ η σύζυγος του κ. Βελεγράκη ήταν μέχρι το 2022 διευθύντρια του γραφείου του διοικητή της ΑΑΔΕ και στη συνέχεια ανέλαβε χρέη ειδικής συνεργάτιδας.

Θυμηδία προκαλεί δε η επίκληση του «αγώνα για την ανάδειξη του παρακράτους των υποκλοπών» έναντι της εφημερίδας που πρώτη έφερε στο φως ονόματα, διευθύνσεις και συνομιλίες με αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ για το σκάνδαλο των παρακρατικών παρακολουθήσεων. Για την ιστορία, ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος απέφυγε να καταθέσει μήνυση προς τους Γρηγόρη Δημητριάδη, Παναγιώτη Κοντολέοντα και Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε αμφισβητήσει on air πως τις λίστες με τα θύματα: «Γραφτήκανε 60-70 ονόματα. Αν θέλετε την άποψή μου αυτό έγινε για να θολώσει την υπόθεση. Δεν υπήρχαν πραγματικά στοιχεία, το σταματάω εδώ πέρα» είχε πει επί λέξει, με αποτέλεσμα να καταντήσει πολιτικός περίγελος όταν η ΑΠΔΠΧ έστειλε τα… ραβασάκια στους στόχους του Predator.

«Ως εδώ με τα κατ΄ εξακολούθηση ψέματα και τη συστηματική δολοφονία χαρακτήρα του κ. Ανδρουλάκη από την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής: «Ο καθ΄ έξιν και κατ΄ επάγγελμα συκοφάντης όλων των μέχρι σήμερα προέδρων του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον αναλάβει και άλλη “εργολαβία”, απολύτως όμως εμφανή στον κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης. Ας μην ματαιοπονεί, θα τον συμβουλεύαμε».

Αν θεωρεί, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (που κάποτε έκανε προεκλογική περιοδεία για τις εσωκομματικές εκλογές με ευρωπαϊκό χρήμα) ότι είναι θύμα συκοφαντών και δολοφόνων χαρακτήρων έχει όχι δικαίωμα, αλλά υποχρέωση να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Να κινήσει ένδικα μέσα και να δώσουμε ραντεβού στην Ευελπίδων. Τον προτρέπουμε να μην κάνει τα ίδια νομικά λάθη, όπως στην περίπτωση των υποκλοπών, στην οποία κατέστησε απλούς μάρτυρες όσους θα έπρεπε να κληθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα ως ύποπτοι.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Αιμίλιος Χειλάκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Ματαιώνεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Αιμίλιος Χειλάκης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Ματαιώνεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής για την ακύρωση σταθμού της περιοδείας όπου πρωταγωνιστεί ο…