Κύκλωμα εκβιαστών: Άνθρωπος του Μπακογιάννη προπηλάκιζε κατοίκους

Για… ειδικές αποστολές φέρεται να είναι ένας από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα εκβιαστών που το αποτελούσαν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Πολιτισμού.

kossyvas drakopoulou

Άνθρωπος του τέως δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη ήταν ο, προφυλακισμένος για το κύκλωμα εκβιαστών, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γ. Μώραλη  προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Αθηναίων στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, Απόστολος Κόσσυβας.

Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωση, υπό τον τίτλο: «Ο μαφιόζος μπράβος του Μπακογιάννη», η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Πάρκου Δρακόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Κόσσυβας, προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Αθηναίων στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα και πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, ήταν ανάμεσα στους πληρωμένους «φουσκωτούς» του πρώην δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη που στάθηκαν απέναντί μας με την «προβιά» του κατοίκου, όταν ο πρώην δήμαρχος υπό την προστασία τους επιχείρησε πέρσι (3/7/2023) να στήσει μια επικοινωνιακή απόβαση στο πάρκο Δρακόπουλου για να διαφημίσει την ανάπλαση»

kossyvas drakopoulou

Προπήλακιζε κατοίκους

Και προσθέτει: «O μαφιόζος Κόσσυβας που συνελήφθη και προφυλακίστηκε ως μέλος της 14-μελούς εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε μαγαζάτορες στο κέντρο της Αθήνας, βρισκόταν ανάμεσα στο λεφούσι των κομματικών στελεχών, δημοτικών υπαλλήλων, εργολάβων, τοπικών αφεντικών της Κυψέλης, και ΟΝΝΕΔιτών – όσων δηλαδή καλοταΐζε με δημοτικό χρήμα ο πρώην δήμαρχος – και που προπηλάκισε κατοίκους της περιοχής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της γειτονιάς».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης που είχε το θράσος να μας λοιδορεί ως «περιφερόμενο θίασο», πλέον αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που καταγγέλλαμε από πέρσι, ότι δηλαδή ήταν αυτός που είχε κουβαλήσει με μισθωμένο λεωφορείο «βαλτούς» μπράβους από όλη την Αθήνα και τον Πειραιά για να μας τραμπουκίσει. Ο Κόσσυβας είναι Πειραιώτης, δεν έχει καμία σχέση με τα Πατήσια και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

Tρία από τα μέλη της συμμορίας βρίσκονται στις φυλακές, ενώ από τις έρευνες που έκαναν…