Κυνική η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Συγκρίνει τον Γεωργούλη με τον Νίκο Παππά (video)

Η Άννα - «θα σας πάω αίμα μέχρι τέλους» - Μισέλ Ασημακοπούλου προχώρησε σε μια απρεπή σύγκριση ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που καταγγέλθηκε για βιασμό, και σε έναν πολιτικό της αντίπαλο

5a4399c11dc5243c518b48f4 1387x864 1

Στο ίδιο τσουβάλι έβαλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τον Αλέξη Γεωργούλη που ερευνάται μετά από καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση, με τον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, σε μια προσπάθεια να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Ασημακοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση Γεωργούλη δήλωσε ότι η ΝΔ δε θα πολιτικοποιήσει το θέμα, ωστόσο αμέσως μετά έκανε ακριβώς αυτό και μάλιστα με τρόπο ιδιαίτερα προβληματικό αφού συνέκρινε μια πολιτική υπόθεση με τις σοβαρότατες καταγγελίες περί βιασμού και κακοποίησης.

«Υπενθυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι μας έλεγε για την ελληνική δικαιοσύνη και τη συνέκρινε με του Βελγίου. Εντωμεταξύ στο Βέλγιο καθυστέρησαν 3 χρόνια. Απαιτεί μια εξήγηση από τις βελγικές αρχές. Βλέπω ότι αμέσως κινήθηκαν για τον κ. Γεωργούλη, ενώ για τον κ. Παππά που έχει καταδικαστεί τον έχουν ακόμη στα ψηφοδέλτια. Αυτό περί υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Φυσικά, η κ. Ασημακοπούλου δεν ξεκαθάρισε ότι η καταδίκη του Νίκου Παππά για παράβαση καθήκοντος αφορούσε το γεγονός ότι απαίτησε από τους κατόχους τηλεοπτικών καναλιών να πληρώσουν για τη χρήση της δημόσιας συχνότητας που εκμεταλλεύονταν. Μάλιστα, ο ίδιος ο Νίκος Παππάς έχει κάνει λόγο για «πολιτική απόφαση» του Ειδικού Δικαστηρίου. Φυσικά, η υπόθεση ουδεμία σχέση έχει με την αυξημένη απαξία που φέρουν τα εγκλήματα για τα οποία έχει καταγγελθεί και ερευνάται ο Αλέξης Γεωργούλης, στα οποία περιλαμβάνεται ακόμη και αυτό του βιασμού.

Βεβαίως, τα όρια της κ. Ασημακοπούλου σε ό,τι αφορά τέτοια εγκλήματα είναι ίσως δυσδιάκριτα, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι με σθένος είχε υπερασπιστεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο τον καταδικασμένο πρωτόδικα για ασέλγεια κατά ανηλίκου, συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος τελικά αθωώθηκε στο Εφετείο, όχι λόγω ανατροπής των δεδομένων της υπόθεσης, αλλά λόγω παραγραφής. Άλλωστε, αναφερόμενη στον «πολύ σοβαρό άνθρωπο» Νίκο Γεωργιάδη, απευθυνόμενη σε επικριτή του, είχε πει: «Θα σας πάω αίμα μέχρι τέλους».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 3.50:

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

peiraias epithesi

Πειραιάς – Απόπειρα δολοφονίας : Η στιγμή που η 16χρονη επιτίθεται με μαχαίρι στη 19χρονη (video)

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της…

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Αυγενάκης

Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του υπάλληλου του αεροδρομίου ,μετά το επεισόδιο με τον Λευτέρη…