Newsroom

Newsroom

Λαμία: Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα

Το όλο σκηνικό μου θύμισε την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

βια αστυνομια

Αιματηρό επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) στις Ράχες με οπαδικά κίνητρα.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες της άγριας συμπλοκής, χτυπούσαν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ.

Τι ομάδα είσαι;

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο LamiaReport μια ομάδα πέντε νεαρών ατόμων “ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες «τι ομάδα είσαι;». Οι δυο από τους πέντε νεαρούς “νταήδες” είναι από την περιοχή μας και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά επεισόδια και είναι γνωστός στις Αρχές. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι από Θεσσαλονίκη

Η παρέα των νταήδων λοιπόν είχε φραστικό επεισόδιο τα ξημερώματα σε ένα από τα γνωστά bar της παραλίας Ραχών με μια άλλη παρέα νεαρών, από την Στυλίδα. Λίγο μετά τις 5:00′ το πρωί της Κυριακής (11/8) οι δυο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο, όταν η παρέα των παιδιών από τη Στυλίδα περπατούσαν να πάνε προς το αυτοκίνητο τους, ενώ οι “νταήδες” κινούταν με μια μαύρη Mercedes.

Ξαφνικά η Mercedes σταμάτησε και τα πέντε άτομα βγήκαν έξω και άρχισαν να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.

«Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Έμοιαζε να ήταν καταδρομικό χτύπημα από οργανωμένη ομάδα που βγήκε από το αυτοκίνητο να χτυπήσει ακόμα και να σκοτώσει. Ένα παιδί έφαγε δυο μαχαιριές στο χέρι και ένα άλλο χτυπήθηκε από μαχαίρι στην πλάτη. Επίσης τραυμάτισαν ακόμη δυο άτομα, ο ένας μάλιστα ήταν ο πατέρας του ενός παιδιού που μαχαιρώθηκε…Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Το όλο σκηνικό μου θύμισε την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερωματα. ….», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  και τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ δυο ακόμη τραυματίες, έναν 17χρονο και έναν 48χρονο (πατέρας ενός παιδιού) που διακομίστηκαν στο ΚΥ Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για την αιματηρή συμπλοκή, ενώ αναζητούνται οι πέντε δράστες με την μαύρη Mercedes.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού η χώρα για megafires

Λευκάδα: 12χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

«Βέλη» Τεντόγλου εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας – «Δεν μας ενημερώνουν, δεν μας λένε ποτέ τίποτα» (Video)

Άλλο ένα ανδραγάθημα του Μπακογιάννη: Στη Μεταμόρφωση για την συναυλία Ρουβά ο δήμος πλήρωσε 50.000 ευρώ για δύο ώρες

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

oasa

Σοκ από τη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΑ – Τον συνέλαβαν γιατί θώπευσε 18χρονη

Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τελικά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.