Λάρισα: Αποβλήθηκε τελικά από το πανηγύρι της Αγιάς η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που σκοτώθηκε η 13χρονη το 2019

Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των παιχνιδιών, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς διαπίστωσαν την περασμένη Τετάρτη, παρέμβαση των υπαλλήλων της εταιρείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και ειδικότερα στο διακόπτη του ρελέ διαρροής.

λούνα παρκ Ωρωπό

Ο Δήμος Αγιάς αποφάσισε τελικά να πάρει πίσω την άδεια λειτουργίας που είχε δώσει σε ιδιοκτήτρια λούνα παρκ για το παζάρι της Αγιάς, που ξεκινά το Σάββατο (31/8), σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόκειται για την ίδια επιχείρηση που πλειοδότησε στη διαδικασία της εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαρισαίων, παρά το γεγονός ό,τι η ιδιοκτήτρια έχει σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση για τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009, ενώ έχει παραπεμφθεί και για τον θάνατο 13χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Μαγνησίας το 2019.

Έτσι, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ο δήμος Αγιάς στο νομό Λάρισας αποφάσισε να αποβάλει την εταιρεία που μέσω της δημοπρασίας ανέλαβε τη λειτουργία του λούνα παρκ για το παζάρι της Αγιάς, το οποίο ξεκινάει τη λειτουργία του αύριο.

Πρόκειται, όπως επισημαίνει η ΕΡΤ, για την ίδια επιχείρηση που αναδείχθηκε και από τη διαδικασία της εμποροπανήγυρης του Δήμου Λαρισαίων, παρά το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια έχει σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση για τραυματισμό παιδιού στη Χαλκίδα το 2009 ενώ έχει παραπεμφθεί και για τον θάνατο 13χρονης στο λούνα παρκ το 2019 στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Μετά τα ερωτήματα που προκλήθηκαν για το πώς δόθηκε άδεια στο λούνα παρκ, ο δήμος Λαρισαίων με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι στο φάκελο των δικαιολογητικών το απόσπασμα ποινικού μητρώου που κατατέθηκε ήταν λευκό, ενώ εξετάστηκε και η γνησιότητά του, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ λευκό ποινικό μητρώο κατατέθηκε και στη δημοπρασία του Δήμου Αγιάς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των παιχνιδιών, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς διαπίστωσαν την περασμένη Τετάρτη, παρέμβαση των υπαλλήλων της εταιρείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και ειδικότερα στο διακόπτη του ρελέ διαρροής.

Μετά απ’ αυτό η δημοτική αρχής του Δήμου Αγιάς, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του λούνα πάρκ για τις εκδηλώσεις του παζαριού της Αγιάς, ενώ αναμένεται να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Aνατριχιαστικές εικόνες στη Λευκάδα: Αγελάδες ξεβράστηκαν από τη θάλασσα (photo)

Ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου – Και επισήμως εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ η Λινού

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο – Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» (video)

Ηράκλειο: «Κοβόταν» συνέχεια στο δίπλωμα οδήγησης, πήγε με ψείρα να ξαναδώσει και… συνελήφθη

Απίστευτος καυγάς του Ευαγγελάτου με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ – «Ο τσαμπουκάς που βγάζετε δε περνάει» (video)

Απίστευτος καυγάς του Ευαγγελάτου με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ – «Ο τσαμπουκάς που βγάζετε δε περνάει» (video)

Απίστευτες ατάκες από τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του μοιραίου Λούνα Παρκ στη Χαλκιδική Χρήστο Νάστο

Τραγωδία στο Λασίθι: Νεκρός 68χρονος που έπεσε από τον 2ο όροφο του σπιτιού του – Έκανε εργασίες και βρέθηκε στο κενό

Τραγωδία στο Λασίθι: Νεκρός 68χρονος που έπεσε από τον 2ο όροφο του σπιτιού του – Έκανε εργασίες και βρέθηκε στο κενό

Σύμφωνα πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πιθανώς παρασυρμένος…

Νέες αποκαλύψεις του ταξιτζή για τον άγριο καβγά με τους τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν

Νέες αποκαλύψεις του ταξιτζή για τον άγριο καβγά με τους τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν

«Βρέθηκα να δέχομαι χτυπήματα γιατί εκείνοι νόμιζαν πως θα πλήρωναν λιγότερα», είπε αρχικά ο οδηγός…