Λασίθι: Νεκρός 32χρονος έπειτα από πυροβολισμό!

Τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πυροβολισμούς στο Οροπέδιο Καθαρού

oplo 1

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη στο Οροπέδιο Καθαρού Κριτσάς. Ειδικότερα, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γλεντιού, σύμφωνα με το cretalive, όταν οι δύο άνδρες, που φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ να άρχισαν να ρίχνουν μπαλωθιές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού από το όπλο που κρατούσε ο κουνιάδος του. Μεταφέρθηκε με ΙΧ μέχρι την Κριτσά, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε απευθείας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το neakriti.gr, αναφέρει πως το θύμα είχε πάει να βοηθήσδει συγγενείς του κτηνοτρόφους στις Κουρές των κοπαδιών και μετά από το γλέντι που ακολούθησε και την κατανάλωσηοινοπνεύματος βγήκαν τα πιστόλια. Κάποια σφαίρα τον πέτυχε -ίσως από εξωστρακισμό- και τώρα η Αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που πυροβόλησε.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο οι Αρχές της Κρήτης προχωρούν σε αυτοψία, συλλέγουν όλα τα στοιχεία, λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες της νέας αυτής τραγωδίας.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπέβαλε μήνυση εις βάρος του Αυγενάκη ο υπάλληλος που δέχθηκε την επίθεση

Ζάκυνθος: Προκλητικός ο ιερέας για το πανηγύρι με φόντο τις φλόγες – «Εσείς θα το αφήνατε στη μέση;» (video)

Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο με τον δολοφόνο να στήνει καρτέρι στον 54χρονο τοπογράφο

Ιστορική απόφαση δικαστηρίου: Αναγνώρισε την υιοθεσία παιδιού από ζευγάρι γυναικών

υοθεσια

Ιστορική απόφαση δικαστηρίου: Αναγνώρισε την υιοθεσία παιδιού από ζευγάρι γυναικών

Απόφαση-σταθμός ελληνικού δικαστηρίου: Αναγνώρισε την υιοθεσία τέκνου από δύο γυναίκες, η οποία έγινε σε χώρα…

Ιωάννινα: Μετά την διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για το κύκλωμα διαφθοράς στις φυλακές

μεταγωγη

Ιωάννινα: Μετά την διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για το κύκλωμα διαφθοράς στις φυλακές

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο συλληφθείς αστυνομικός που κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και…