Λιβαδεία: «Φωνάζαμε κανένα δεκάλεπτο και δεν μας άκουγαν»

Η 38χρονη που πιάστηκε από πόρτα αμαξοστοιχίας και σερνόταν μπροστά στα μάτια της 8χρονης κόρης της περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε

ose treno

Λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία στη Λειβαδειά, καθώς μια γυναίκα εγκλωβίστηκε σε εν κινήσει τρένο, αφού πιάστηκε στις πόρτες την ώρα που αποβιβαζόταν. Το περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει εαν τελικά υπάρχει και τηρείτε η  ασφάλεια στον ελληνικό σιδηρόδρομο μετά και το περιστατικό με τη γυναίκα που πιάσθηκε από τις πόρτες του τρένου και σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα, στο σταθμό της Λιβαδειάς.

Η γυναίκα, σοκαρισμένη αλλά με ελαφρά τραύματα, περιέγραψε την εμπειρία της λέγοντας ότι φώναζε για βοήθεια μαζί με άλλους επιβάτες, μέχρι που τελικά το τρένο σταμάτησε.

Όπως η ίδια περιέγραψε μιλώντας στην ΕΡΤ, «ετοιμαζόμαστε να βγούμε. Πατάω το κουμπί το πράσινο. Ανοίγει η πόρτα. Κατεβάζω τη μικρή, 8 χρονών, και μόλις κατεβάζω τη μικρή, πάω να κατέβω κι εγώ στα σκαλιά του τρένου και όπως πάω να κατέβω, έφυγε το τρένο χωρίς να κλείσει η πόρτα. Φώναζα βοήθεια, φώναζα σταμάτα. Το παιδί είναι έξω».

«Δεν άκουγαν, ούρλιαζε και το κορίτσι το μικρό που ήταν έξω και φώναζε μαμά, μαμά. Και μετά από πόση ώρα πήρανε χαμπάρι και σταμάτησε (σ.σ. το τρένο). Φωνάζαμε κάνα δεκάλεπτο πως και δεν άκουγαν. Μετά ήταν και κάτι κύριοι έξωμε είδανε και φώναξαν κι έτσι σταμάτησε».

Η 38χρονη τρομαγμένη ακόμη από το συμβάν, είπε: «Εγώ έπαθα σοκ. Μου είχανε κοπεί τα πόδια. Εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Πήγα κατευθείαν στο κορίτσι».

 

Τραγελαφική η απάντηση της Hellenic Train

Στην απίστευτη μαρτυρία της μητέρας η Hellenic Train εξέδωσε μια τραγελαφική ανακοίνωση δείγμα ότι μετά την τραγωδία στα Τέμπη σφυρίζουν ακόμα αδιάφορα….
Συγκεκριμένα, η Hellenic Train ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια.

Όπως τόνισε σε ανακοίνωσή της «η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός». Και καταλήγει «βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».

Ειδήσεις σήμερα:

 

Καιρός: Αυτές τις περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Οι χάρτες Meteo και Αρναούτογλου

Κασσελάκης: Aκύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη στο MEGA μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι σχολίασαν οι δημοσιογράφοι (video)

Διακοπές στο Μπιλμπάο ναι, στην Ελλάδα ποτέ (πια)

Μωραΐτης: Πέταξε στον κάλαθο αχρήστων το εξώδικο της Γεροβασίλη – «Εντάξει κυρία Όλγα, το έλαβα»

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…