Λίβανος: Το Ισραήλ σκότωσε δυο μαχητές της Χαμάς – Η Χεζμπολάχ αντεπιτέθηκε σε εταιρία αμυντικής βιομηχανίας

Οι Ταξιαρχίες του αλ Κασάμ, που αποτελούν την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς επιβεβαίωσαν το θάνατο των δύο ενόπλων, μετά από αεροπορικές επιδρομές των Ισραηλινών στον Λίβανο, αλλά με διαφορετικά ονόματα, Μοχάμεντ Χουσείν αλ Λουίζ και Σαίντ Ατάλα Αλί.

libanos 3

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε δύο ενόπλους από την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς που επιχειρούσαν στον Λίβανο.

Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Χουσεΐν Αλί αλ Μαχμούντ ο οποίος είχε την εκτελεστική ηγεσία της οργάνωσης για τον Λίβανο και σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή, αλλά και για τον Σαίντ Αλα Ναίφ Αλί, μέλος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς στον Λίβανο, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης, από μία βραδινή πολεμική επιχείρηση των Ισραηλινών, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα η Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι στοχοθέτησε εταιρία αμυντικής βιομηχανίας κοντά στην πόλη Άκρα, στο βόρειο Ισραήλ – τελευταία επίθεση μετά την κλιμάκωση των ισραηλινών βομβαρδισμών στον Λίβανο.

Σε ανακοίνωση, η Χεζμπολάχ δηλώνει ότι οι μαχητές της εκτόξευσαν “ομοβροντία ρουκετών” κατά “επιχείρησης αμυντικής βιομηχανίας” στο βόρειο Ισραήλ, σχεδόν 20 χιλιόμετρα από την πόλη Άκρα.

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Αστυνομία

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento έχει αποκαλύψει τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας και…