Newsroom

Newsroom

Λίβανος: Βρέθηκε η σορός του στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ

Η σορός του κορυφαίου στελέχους του στρατιωτικού βραχίονα της λιβανικής Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ -γνωστός και ως Χατζ Μοχσίν- φέρεται να βρέθηκε, μετά το ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Libanos

Η σορός του στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ βρέθηκε στα συντρίμμια του κτιρίου που βομβαρδίστηκε χθες, στα νότια προάστια της Βηρυτού στον Λίβανο, ανέφεραν δύο πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι «εξόντωσε» τον Σουκρ, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για την επίθεση, το Σαββατοκύριακο, από την οποία σκοτώθηκαν 12 παιδιά στο υψίπεδο του Γκολάν.

Όπως αναφέρει η Jerusalem Post, επικαλούμενη τη λιβανέζικη εφημερίδα An-Nahar, «Η σορός του ανώτερου στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ, Φουάντ Σουκρ, ενδέχεται να βρέθηκε κάτω από τα ερείπια του κτιρίου που έγινε στόχος στη Βηρυτό του Λιβάνου, την Τρίτη».

Επιπλέον από πηγές του αραβόφωνου «Sky News», αναφέρθηκε ότι «εντοπίστηκε η σορός του ανώτερου στελέχους της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκάρ, τον οποίο οι IDF επιβεβαίωσαν χθες το βράδυ ότι σκοτώθηκε σε απόπειρα δολοφονίας στη Βηρυτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δόθηκε μήνυμα στην οικογένειά του».

Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε ότι ο Φουάντ Σουκρ, ένας σημαντικός στρατιωτικός διοικητής, βρισκόταν στο κτίριο που στοχοθετήθηκε.

Ωστόσο η οργάνωση που υποστηρίζεται οικονομικά και στρατιωτικά από το Ιράν, δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής ως αυτό το στάδιο τον θάνατο του Σουκρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Έπαθε το σοκ της ζωής της: 30χρονη ανακάλυψε πως ο σύντροφός της ήταν ο βιολογικός της αδελφός

Μύκονος: Τουρίστρια ανέβασε στο TikTok το «τρελό» ποσό που χρειάστηκε για μια εβδομάδα με τον σύντροφό της (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο Θοδωρής Τσελίδης – Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα

Σαντορίνη: Το απίστευτο μήνυμα μαγαζιού σε ντόπιους – «Μη σηκώνεστε για να κάτσουν οι τουρίστες»