Newsroom

Newsroom

Live η Τελετή Έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

O πλανήτης έχει στρέψει το βλέμμα του στο Παρίσι.

ΟΛΥ ΕΛΛΑΔΑ

 Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν και το μεγάλο ραντεβού δε θα μπορούσε παρά να σημάνει την έναρξή του με μια εντυπωσιακή τελετή, μία από τις κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης που συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να καθηλώσει τόσο το κοινό που βρίσκεται στις όχθες του Σηκουάνα, όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ιστορική Τελετή Έναρξης, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά, διεξάγεται σε ανοιχτό χώρο και θα την παρακολουθήσουν από κοντά περίπου 300.000 θεατές.

Όλοι μιλούν για το φαντασμαγορικό σενάριο της «πλωτής» τελετής, καθώς οι αθλητές θα φθάσουν από τον Σηκουάνα στο Τροκαντερό και θα διασχίσουν ένα μεγάλο μέρος της πόλης.

Οι αθλητές θα βρίσκονται πάνω σε σκάφη και ο καιρός είναι ένας παράγοντας που πρέπει να… βοηθήσει για να απολαύσει ο κόσμος, όλα όσα έχουν προγραμματίσει οι Γάλλοι διοργανωτές και να μην αναγκασθούν να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή του σχεδιασμού την τελευταία στιγμή.

Όπως γίνεται πάντα, η χώρα μας θα προηγείται των αποστολών, έχοντας για σημαιοφόρους την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θα ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες χώρες που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τελευταία τη διοργανώτρια, Γαλλία.

Η «Παρέλαση των Εθνών» θα περάσει μπροστά απ’ τον Πύργο του Άιφελ και συνολικά 91 χώρες θα λάβουν μέρος.

eunikh oly

 

 

 

 

Δείτε ζωντανά εδώ:

Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή ενόργανης που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού (video)

enorgani1

Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή ενόργανης που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού (video)

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει προκαλέσει η καταγγελία της 26χρονης πρωταθλήτριας…

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο φιάσκο στην τελετή έναρξης – Εξαφάνισαν τους σημαιφόρους της ελληνικής αποστολής!

ΕΛΛΑΔΑ Ολυμ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο φιάσκο στην τελετή έναρξης – Εξαφάνισαν τους σημαιφόρους της ελληνικής αποστολής!

Οι Γάλλοι διοργανωτές εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων