Newsroom

Newsroom

Λύτρας: Πληροφορίες για μεγάλα χρέη – Απλήρωτα 11 άτομα και νοίκι 2.000 ευρώ

Ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται πως βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και έχει μεταβιβάσει τα περιουσιακά του στοιχεία στη σύζυγό του

6255465

O Απόστολος Λύτρας ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τη 37χρονη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι πρόκειται να προφυλακιστεί.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται πως βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και έχει γράψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία στη σύζυγό του.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να μην έχει πληρώσει ούτε το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του.

Μάλιστα, στενός του συνεργάτης πλήρωσε από την τσέπη του για το επαγγελματικό ταξίδι που έπρεπε να κάνει σήμερα στην Κρήτη, ενώ και οι ασκούμενοι δικηγόροι που υπάρχουν στο γραφείο του έχουν συνεισφέρει από την τσέπη τους για τις επαγγελματικές ανάγκες του.

Τι θα γίνει με την προφυλάκιση Λύτρα

Ο Απόστολος Λύτρας μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και σήμερα το πρωί στις 09:00 πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας όπως καταγγέλει, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Η Γαλλία ψηφίζει σε μια από τις κρισιμότερες εθνικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών

ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Γαλλία ψηφίζει σε μια από τις κρισιμότερες εθνικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών

Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν σήμερα στις 08:00 (09:00 ώρα Ελλάδας) στη μητροπολιτική Γαλλία, όπου 49…