Μακρυπούλια: «Μόλις τελείωσε η συνέντευξη με τον Χατζηνικολάου έπαθα κρίση πανικού» (video)

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις

Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε συνέντευξη στην Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, καθώς και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τις κρίσεις πανικού.

Η ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό που της συνέβη στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά που δημιουργούμε μόνοι μας και πλέον έχω καταλάβει ότι, παρόλο που ακούγεται υπερβολικό και το ξέρω ότι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στη φίλη της Μαρία Σολωμού και στο δημοφιλές κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ζ. Μακρυπούλια

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις. Παλιά κάπως το διαχειριζόμουν, το είχα καλύτερα νομίζω. Τώρα, όχι πια. Η συνέντευξη που έδωσα φέτος στον Νίκο Χατζηνικολάου, μία που κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θέλεις να το ξέρεις.

Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν και το πιο περίεργο είναι ότι το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη, μόλις τελείωσε, άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού

Ενώ μου άρεσε και θεωρώ ότι πήγε καλά (σ.σ. η συνέντευξη), είχα κρίση πανικού. Έπαθα μετά και κάτι στο δόντι το οποίο και τράβηξε, όλη αυτή η ιστορία, δύο μήνες και δεν το θεωρώ τυχαίο.

Πιστεύω ότι προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά που δημιουργούμε μόνοι μας και πλέον έχω καταλάβει ότι, παρόλο που ακούγεται υπερβολικό και το ξέρω ότι είναι, δεν μπορώ να κάνω κάτι

Έτσι λοιπόν έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το γιατί και το πως, φαντάζομαι πως μπορείς να το καταλάβεις. Έχω εκτεθεί πάρα πολλές φορές από πολύ μικρή ηλικία, έχω πει διάφορα πράγματα, έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ και έχω λίγο κουραστεί.

Απλώς το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα το γεγονός ότι μπορώ πλέον να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις».

Η συνέντευξη Μακρυπούλια στον Χατζηνικολάου

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό