Μάνεσης: Το επικό άδειασμα από τον Δήμαρχο Πάφου για τις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που τελικά ήταν… δημόσιες (video)

O Νίκος Μάνεσης προσπάθησε να μας δείξει πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά

maneshs

Η φοιτητική στέγη είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για χιλιάδες ελληνικές οικογένειες καθώς τα «τρελά» ποσά των ενοικίων σε συνάρτηση με την κατάσταση των σπιτιών κάνει πάρα πολύ δύσκολο για ένας νέο που θέλει να σπουδάσει να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA, ο οποίος θέλησε να δείξει την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, και πως οι Κύπριοι έχουν επιλέξει να στηρίξουν τα πιο ευάλωτα νοικοκυριά δημιουργώντας εστίες που παρέχουν σχεδόν τα πάντα στον φοιτητή με ένα σχετικά μικρό μίσθωμα.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν παρουσιάζοντας το θέμα έδειχνε εικόνες από τις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ, όπου πριν λίγες μέρες έπεσε ένα ασανσέρ και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός και από τις καινούριες εστίες στην Πάφο, ενώ προσπαθούσε να μας πείσει πως αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν εμπλέκεται η ιδιωτική πρωτοβουλία ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα «γκρινιάζουμε» όταν ακούμε κάτι ιδιωτικό.

Αμέσως μετά έκανε και μια απευθείας σύνδεση με την Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, όπου δυστυχώς για τον Νίκο Μάνεση του κατέστρεψε όλο το αφήγημα που προσπαθούσε να χτίσει.

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση που έκανε προς το δήμαρχο «Για το αν υπάρχει κάποιο ποσοστό των φοιτητικών εστιών που ανήκει στο δημόσιο» εκείνος απάντησε πως

«Είναι 100% δημόσιο έργο καθώς ο Δήμος Πάφου αγόρασε την έκταση και ανήγειρε το κτίσμα», ενώ λαμβάνει ένα διαβαθμιζόμενο μίσθωμα από τους φοιτητές ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση.

Εκεί ακριβώς ήταν και η στιγμή που ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να τα γυρίζει και να λέει πως τελικά «Δεν είναι ιδιωτικό έργο όπως συμβαίνει στην Αγγλία, στο Λονδίνο».

Πάντως κρίμα για τον δημοσιογράφο πάνω που πήγε να αναδείξει τις «αρετές» της ιδιωτικής πρωτοβουλίας όλα πήγαν στραβά με μια «λάθος» ερώτηση!

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται κύμα ψύχους στο τέλος του μήνα – Μηδέν βαθμούς Κελσίου θα δείξει ο υδράργυρος

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο «γαλάζιος» δήμαρχος Νάουσας: «Θα σας γ@μ&#$ όλους, θα σας θάψω όλους» (video)

Ερντογάν: Ο λόγος για το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Γιάνη Βαρουφάκη

Αγγλία: Χαμός με την ασέβεια ποδοσφαιριστή – Έκατσε στη θέση που ήταν κρεμασμένη η φανέλα του Μπάλντοκ (photo)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Χαμός σε πτήση προς το Λας Βέγκας: «Ξέχασα το κινητό μου, γυρίστε πίσω το αεροπλάνο» (video)

Χαμός σε πτήση προς το Λας Βέγκας: «Ξέχασα το κινητό μου, γυρίστε πίσω το αεροπλάνο» (video)

Μια απίστευτη απαίτηση είχε επιβάτιδα μιας πτήσης, καθώς ζήτησε απ' το πλήρωμα του αεροπλάνου να…

Συναυλία για Τέμπη: Συγκίνησε το κοριτσάκι με τα δακρυσμένα μάτια που τραγουδάει Θανάση Παπακωνσταντίνου- «Υπάρχει ελπίδα, respect στον πατέρα» (video)

Συναυλία για Τέμπη: Συγκίνησε το κοριτσάκι με τα δακρυσμένα μάτια που τραγουδάει Θανάση Παπακωνσταντίνου- «Υπάρχει ελπίδα, respect στον πατέρα» (video)

Ένα κοριτσάκι με δακρυσμένα μάτια στη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών ήταν η αιτία…