Newsroom

Newsroom

Μαρία Καρυστιανού: «Τι πολιτικές σκοπιμότητες να έχουν οι χαροκαμένοι γονείς των Τεμπών;» (ηχητικό)

Εξοργισμένη με όσα ακούστηκαν για τους γονείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη εμφανίστηκε η Μαρία Καρυστιανού

Καρυστιανού

Στον 98,4 μίλησε η Μαρία Καρυστιανου νωρίτερα το πρώι, με την ίδια να δίνει τις απαντήσεις της σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του σταθμού τη ρώτησε σχετικά με κάποιες φωνές, που ανέφεραν ότι οι γονείς των παιδιών που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη έχουν πολιτικές σκοπιμότητες, με την ίδια να αναρωτιέται ποιες μπορεί να είναι αυτές.

Μετέπειτα η ίδια ανέφερε ότι όσοι βρίσκονται στην κυβέρνηση λειτουργούν ανεξέλεγκτα, κάνοντας αναφορά για «σάπιο σύστημα» από τους «άριστους» οι οποίοι δεν σέβονται τους γονείς που σκοτώθηκαν τα παιδιά τους.

Η Μαρία Καρυστιανού στη συνέχεια επισήμανε ότι γίνονται πιέσεις ιδιαίτερα στο εξωτερικό γιατί έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρη ότι οι γονείς θα δικαιωθούν.

Ακούστε όλα όσα είπε η Μαρία Καρυστιανού:

H συνέντευξη Τύπου της Μαρίας Καρυστιανού στον ΔΣΑ

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται στα γραφεία του ΔΣΑ με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» και θέμα «Το αίτημα 1.500.000 πολιτών για την τροποποίηση της ποινικής ευθύνης Υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας».

Στη συνέντευξη Τύπου μιλάνε η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023», Μαρία Καρυστιανού, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός, η Αντιπρόεδρος ΣτΕ ετ., Μαρία Καραμανώφ και ο Αν. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής ΕΚΠΑ, Νίκος Παπασπύρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αφού μιλάμε για Πόθεν Έσχες να πούμε και για το δικό σας κύριε Μητσοτάκη

Μητσοτάκης: «Ξεπέταξε» χωρίς δεύτερη σκέψη πολίτη στην Κρήτη όταν του είπε για τον Παπανδρέου (video)

Ο Νότης Μαριάς δήλωσε δημόσια ότι θα στηρίξει το ΚΚΕ – «Εμφύλιος» στα social media (video)

Ακρίτα: «Πόσο ψεύτης και άθλιος είναι ο Παπαπαναγιώτου» – Το υστερόγραφο για Κλείτου

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό