Newsroom

Newsroom

Μαρίνα Σάττι: Συγκίνησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της – «Πέρυσι τέτοια εποχή, ήταν εδώ ο μπαμπάς μου» (video)

Τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή πριν λίγους μήνες, θυμήθηκε η Μαρίνα Σάττι στη χθεσινή της συναυλία

marina satti

Συναυλία στην Τεχνόπολη έδωσε χθες το βράδυ η Μαρίνα Σάττι, με χιλιάδες κόσμο να δίνει το παρών στο live της τραγουδίστριας, η οποία μας εκπροσώπησε στον φετινό μουσικοχορευτικό διαγωνισμό της Eurovision.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της βραδιάς η καλλιτέχνιδα συγκίνησε όσους βρέθηκαν στο live της, καθώς η ίδια θυμήθηκε τον πατέρα της ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρίνα Σάττι έκανε αναφορά  στην περσινή της συναυλία στην Τεχνόπολη, όπου σε αυτή είχε παρευρεθεί όλη της η οικογένεια συνεπώς και ο μπαμπάς της, τονίζοντας ότι είχανε να βρεθούνε όλοι μαζί 22 χρόνια, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυα της.

Μαρίνα Σάττι – «Πέρυσι τέτοια εποχή, ήταν εδώ ο μπαμπάς μου»

«Να πω κάτι είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω φίλοι είμαστε.

Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και αδερφός μου σ’ αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Τελοσπάντων».