Με ανατροπή νίκησε η Ισλανδία την Εθνική στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική κόντρα στην Ισλανδία σε φιλικό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», και γνώρισε την ήττα με ανατροπή με σκορ 2-3. Η Εθνική προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Φορτούνη, αλλά στο τέλος χαμοέλασαν οι Ισλανδοί, που έδειξα έτοιμοι για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

56faf32e1dc524506c8b4c1e

Η ελληνική ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς, έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να εμφανιστεί όπως πρέπει στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Χάλφρεντσον εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο του Καπίνο. Το σκορ άνοιξε στο 19΄ με πέναλτι ο Φορτούνης, που είχε κερδίσει ο Τοροσίδης σε μαρκάρισμα του Χάλφρεντσον. Στο 31΄ ο άσος του Ολυμπιακού έγραψε το 2-0 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από γύρισμα του Τοροσίδη και λάθος απόκρουση του Ίνγκασον.

Στο 34′ η Ισλανδία μείωσε μετά από τραγικό διώξιμο του Οικονόμου πάνω στον Τραούστασον και σουτ του τελευταίου. Δοκάρι είχε ο Καρέλης μετά από πάσα του Φορτούνη και ο Κγιάρτανσον που σημάδεψε το οριζόντιο σημείο της δοκού του Καπίνο στις καθυστερήσεις.

Μετά το 60’ η απόδοση της Εθνικής έπεσε και στο 70΄ ο Σίγκουρτσον εκτέλεσε φάουλ, ο Ίνγκασον πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καπίνο ισοφαρίζοντας.

Στο 81ο λεπτό από κόρνερ, ο Σίγκτορσον που είχε μπει νωρίτερα αλλαγή με κεφαλιά σκόραρε στην πλάτη του Μόρα γράφοντας το τελικό 3-2. 

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η ΕΠΟ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο νέος πρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, και τα…

Ρωσοαμερικανίδα μπαλαρίνα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή για προδοσία μετά από δωρεά σε ΜΚΟ υπέρ της Ουκρανίας

Ρωσοαμερικανίδα μπαλαρίνα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή για προδοσία μετά από δωρεά σε ΜΚΟ υπέρ της Ουκρανίας

Η ίδια η Καρέλινα, η οποία έχει διπλή υπηκοότητα (ρωσική και αμερικανική) δήλωσε ένοχη για…