Με κυνισμό αντιμετώπισε μια χαμηλοσυνταξιούχο ο Μητσοτάκης όταν του είπε ότι «πεινάει» (video)

Ο διάλογος του πρωθυπουργού με μια ηλικιωμένη συνταξιούχο στην Κέρκυρα, που του περιέγραψε την οικονομική της κατάσταση, ανέδειξε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνταξιούχοι στην Ελλάδα, αλλά και πως η κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει

mitsotakis syntaxioyxos ΜΗΤΣ

Με κυνισμό αντιμετώπισε την χαμηλοσυνταξιούχο ο πρωθυπουργός όταν του είπε ότι «πεινάει». Πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού, η γυναίκα πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδειξε το χαρτάκι από το ΑΤΜ, το οποίο έδειχνε την κίνηση του λογαριασμού της. «Αυτά είναι τα λεφτά που έχω να ζήσω», είπε στον πρωθυπουργό.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της απάντησε: «Όσο αντέχουμε…», αλλά η γυναίκα επέμεινε: «Ναι αλλά πρέπει να γίνει κάτι».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός τη ρώτησε πόση σύνταξη παίρνει και εκείνη απάντησε «440 ευρώ», σημειώνοντας πως πληρώνει 300 ευρώ για ενοίκιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε: «Αν είστε στο ενοίκιο δεν βγαίνει».

Η ηλικιωμένη γυναίκα του είπε με ειλικρίνεια: «Αυτή τη στιγμή πεινάω», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την ρωτάει   αν τη στηρίζει η εκκλησία, και όταν εκείνη απάντησε «Κανένας», ο πρωθυπουργός με κυνισμό περιορίστηκε να της πει «ευχαριστώ πολύ που ήρθατε».

 

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι