Μεγάλες αλήθειες από τη Σοφία Νικολάου: Πόσο αυξήθηκαν τα φαινόμενα παιδικής κακοποίησης επί ΝΔ;

«Έγραψε» η Σοφία Νικολάου...

Screenshot 11 1

Σημαντική η παρέμβαση της Σοφίας Νικολάου για την παιδική κακοποίηση.  Η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής σε ανάρτησή της εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την έκρηξη στα φαινόμενα παιδικής κακοποίησης τα τελευταία δύο χρόνια.

Μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να διέφυγε από τη Σ. Νικολάου… τα δύο τελευταία χρόνια στην κυβέρνηση είναι το κόμμα της, η Νέα Δημοκρατία.

«Την περίοδο 2020-2022 τα φαινόμενα παιδικής κακοποίησης αυξήθηκαν 60%. Κάθε μέρα ένα παιδί κακοποιείται σεξουαλικά στην Ελλάδα. Τραγικά στοιχεία για μια πολιτισμένη κοινωνία. Δράσεις τώρα, προτού να είναι αργά για τα παιδιά μας», έγραψε αναλυτικά στην ανάρτησή της η Σοφία Νικολάου.

Πού να το περίμενε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν φωτογραφιζόταν δίπλα της το καλοκαίρι και ανακοίνωνε την υποψηφιότητά της για τις εθνικές εκλογές, πως θα του επεφύλασσε τέτοιο «καρφί».

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως πρόσφατα η Σοφία Νικολάου αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά.

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…