Μέχρι και ο Πρετεντέρης «πυροβολεί» την κυβέρνηση για την πανδημία

Μήνυμα Μαρινάκη σε Μητσοτάκη ή προσπάθεια διάσωσης από το κυβερνητικό ναυάγιο;

EK Pretenteris 0

Σε αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση και στις επιλογές Μητσοτάκη για τη διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, προχώρησε με σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα», μέχρι και… ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Φαίνεται πως μετά τη χθεσινή, άκρως αποκαλυπτική συζήτηση στη βουλή για την πανδημία, η κυβέρνηση δυσκολεύεται να πείσει ακόμη και τους πιο «πιστούς στρατιώτες», όπως το γνωστό δημοσιογράφο.

Η κεντρική ιδέα στο άρθρο του Γ. Πρετεντέρη  είναι ότι αν και η κυβέρνηση δεν ευθύνεται για το “δεύτερο κύμα” του κορονοϊού, «ευθύνεται όμως για την προετοιμασία της αντιμετώπισής του».

Συνεχίζοντας μάλιστα σε αντιπολιτευτικούς τόνους, ο δημοσιογράφος επιρρίπτει ευθύνες στο επιτελείο Μητσοτάκη για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, τα κενά στην εκπαίδευση και καθυστερήσεις στη λήψη μέτρων στα ΜΜΜ.

«Η κυβέρνηση τον Μάιο κατέβασε τα μολύβια. Οι περισσότεροι αυτό έχουν καταλάβει». Με αυτή τη φράση κλείνει το άρθρο του ο Γ. Πρετεντέρης ενισχύοντας τον πανικό που έχει «περιλούσει» το κυβερνητικό στρατόπεδο το τελευταίο διάστημα.

pretenteris%20arthro%2013.11

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα ενόψει του… τελικού κόντρα στην Αυστραλία: «Την Παρασκευή πάμε πάλι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα ενόψει του… τελικού κόντρα στην Αυστραλία: «Την Παρασκευή πάμε πάλι»

Ο Greek freak δεν πτοείται από την ήττα με την Ισπανία και είναι έτοιμος να…