Newsroom

Newsroom

Μεσολόγγι – Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή

Oι τρεις μαθητές, ηλικίας 14 ετών οι δύο και 15 ετών ο ένας, είχαν πάρει μία φωτογραφία συμμαθήτριάς τους και την επεξεργάστηκαν

AP revenge porn

Τρεις ανήλικοι και οι γονείς τους συνελήφθησαν για εκδικητική πορνογραφία στο Μεσολόγγι. Όπως μεταδίδει το flamis.gr, οι τρεις μαθητές, ηλικίας 14 ετών οι δύο και 15 ετών ο ένας, είχαν πάρει μία φωτογραφία συμμαθήτριάς τους και την επεξεργάστηκαν, εμφανίζοντας τη νεαρή κοπέλα γυμνή.

Οι ίδιοι, στη συνέχεια, είχαν «ανεβάσει» στο Διαδίκτυο την «πειραγμένη» φωτογραφία, με την μαθήτρια να μαθαίνει σοκαρισμένη τι είχε συμβεί και να ενημερώνει, κατόπιν, τους γονείς της.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας απευθύνθηκαν άμεσα στις Αρχές, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τους τρεις ανήλικους οι οποίοι εμπλέκονταν στην υπόθεση, καθώς και τους τρεις γονείς τους, δύο γυναίκες και έναν άνδρα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αφαίρεσαν από τους ανήλικους τα κινητά τους τηλέφωνο, προκειμένου να συνεχίσουν την έρευνα για το πού έχει διακινηθεί η παραποιημένη φωτογραφία της κοπέλας.

Την ίδια ώρα, οι ανήλικοι συλληφθέντες φέρονται να ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς πως διακίνησαν την παραποιημένη φωτογραφία της νεαρής κοπέλας «για πλάκα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα από Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσημα το θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα

Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του!

Αλεξανδρούπολη – πατέρας που κατήγγειλε κακοποίηση 5χρονου από συμμαθητές του: «H διευθύντρια, μου είπε “μη μιλήσετε στις κάμερες”» (video)

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας – «Δεν υπάρχουν επιπλοκές μέχρι στιγμής» λέει η Ματίνα Παγώνη (video)

marinella 7

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας – «Δεν υπάρχουν επιπλοκές μέχρι στιγμής» λέει η Ματίνα Παγώνη (video)

Aκολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως και το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε έκτακτο συμβούλιο των γιατρών, ώστε…