Μιχάλης Μυτακίδης: «Δεν θέλω να γεμίζω στάδια όπως ο ΛΕΞ, εγώ είμαι μια άλλη περίπτωση καλλιτέχνη» (video)

«Έχω φροντίσει να με μισούν πολλοί», ανέφερε ο Μιχάλης Μυτακίδης σε συνέντευξη του

profile player 960x540 4

Στο Action 24 και την εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Μυτακίδης, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων είπε την άποψη του για τους σημερινούς καλλιτέχνες, αποκαλύπτοντας επίσης ότι τον Νοέμβρη που μας πέρασε είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα ο B.D.Foxmoor επισήμανε ότι ο ίδιος δεν θέλει να γεμίζει στάδια, σε αντίθεση με τον ΛΕΞ, τονίζοντας  ότι αυτός είναι άλλη περίπτωση καλλιτέχνη όπου για να τον ακούσεις θα πρέπει να καταλάβεις τι λέει. Μάλιστα στη συνέχεια, αλλάζοντας θέμα, ανέφερε ότι πριν από μερικούς μήνες έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο από το οποίο ευτυχώς γλίτωσε.

Μιχάλης Μυτακίδης: Η αναφορά στον ΛΕΞ

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Δεν είναι τόσο καινούργιος ο ΛΕΞ. Τώρα τελευταία έκανε επιτυχία το παιδί. Τον θυμάμαι από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας μπορεί και πιο πριν.

Τα παιδιά έχουν τον τρόπο τους που είναι πιο άμεσος τώρα πια. Έχουν έναν τρόπο που ήδη έξω, μουσικά έχει δουλευτεί πολύ. Καλά κάνουν και γεμίζουν και στάδια, ότι αξίζει ο καθένας ζει. Μα τι πιο mainstream από το να γεμίζεις στάδια. Εγώ είμαι μια περίπτωση καλλιτέχνη που για να πας να τον ακούσεις πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τι κάνει. Αλλιώς δεν πας να τον ακούσεις εύκολα αυτό τον τύπο.

Εγώ γενικά με τον όχλο δεν τα πάω πολύ καλά. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Ας έχει έσοδα, ας έχει ότι θέλει. Και δεν γίνεται εμένα να μου συνβεί κάτι τέτοιο. Έχω φροντίσει να με μισούν πολλοί για να μπορώ να ζήσω κανονικά. Γιατί αν σε αγαπάνε όλοι δεν μπορείς να ζήσεις κανονικά.

Για το πρόβλημα υγείας του ανέφερε: «Είναι σημαντικό να προσέχεις και εσένα για να μπορείς να προσέχεις και τους άλλους. Εγώ νομίζω ότι δεν είμαι σε αυτό το πλαίσιο αλλά για αυτό με εκνευρίζει που τώρα μοιάζω με αυτούς. Ένα πράγμα όμως σίγουρα δεν θα συμβεί. Δεν θα σιωπώ όμοια με εκείνους. Αυτό σίγουρα.

Θέλω να με φροντίσω και για πρακτικούς λόγους πια. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί έχω καιρό να το κάνω. Μάλιστα, είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο το Νοέμβριο που ευτυχώς σηκώθηκα όπως έπρεπε και δεν μου άφησε κάτι. Βλέπω φίλους μου που το έχουν περάσει πιο βαριά. Πάλευα με τις βυθίσεις του και με έναν ιδιαίτερο τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα το διαχειρίζομαι.
Μπορεί βέβαια να μην είμαι ο κατάλληλος γιατί δεν απευθύνομαι συχνά σε γιατρούς γιατί δεν με ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το πρόβλημα. Με ενδιαφέρει για ποιο λόγο συνέβη, γιατί δεν μπορώ να ζήσω με αυτό το πρόβλημα και αν γίνεται να ζήσω, να ζήσω. Δηλαδή πάντα έτσι λειτουργούσα, ό,τι μου τύχαινε, το έκανα μέρος της ζωής μου ενώ οι γιατροί σε βγάζουν από αυτό και θέλουν να σε κάνουν καλά».

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τη…

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.