Newsroom

Newsroom

Μητσοτάκης… ο καλύτερος πρωθυπουργός όλων των εποχών

Ε άμα το είπε η Βασίλισσα

5318680

Τι διαφωνείτε; Γιατί αν δεν ξέρει η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία την ψυχολογία και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, το τι νοιώθει ο πολίτης της χώρας για τον πρωθυπουργό, ποιος θα ξέρει;

Ό,τι και να λέτε ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε σήμερα με τη σύζυγό του στο Μέγαρο Μαξίμου τη Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και εκεί που συζητούσαν για την πανδημία και για άλλα θέματα, η Βασίλισσα πέταξε τη βόμβα.

«Σας θαυμάζει όλος ο κόσμος. Είστε ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε η χώρα ποτέ», φέρεται να είπε η Βασίλισσα Σοφία στον πρωθυπουργό.

Και φυσικά ο ταπεινός ηγέτης δέχθηκε με ενθουσιασμό το εγκωμιαστικό σχόλιο, είπε ευχαριστώ και συμπλήρωσε: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω η κοινωνία μας στήριξε».

Η «ωραία» ατμόσφαιρα μεταξύ των «γαλαζοαίματων» διανθίστηκε και με άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις για ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Βασίλισσα Σοφία: «Έχετε ίδια ηλικία με τον γιο μου».

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ναι τον γνωρίσαμε».

Κ. Μητσοτάκης: «Ναι τον γνωρίσουμε στην Μαδρίτη τον Δεκέμβριο του ’19. Πήγατε στο Τατόι;

Βασίλισσα Σοφία: «Όχι»

Κ. Μητσοτάκης: «Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που θα έρθετε να πάμε μαζί να μας μεταφέρετε και τις δικές σας αναμνήσεις».

Βασίλισσα Σοφία: «Ναι. Ναι»

Κ. Μητσοτάκης: «Θέλουμε να αναδείξουμε όλο το χώρο. Ήταν λάθος που ήταν τόσο παραμελημένος ο χώρος».

Βασίλισσα Σοφία: «Κρίμα δεν είναι;»

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.