ΑΚ

Αντιλιάν Κοτζάι

Μητσοτάκης στον Economist: «Tο 2027 οι εθνικές εκλογές»- Σιωπή για Καραμανλή – Σαμαρά

O Κυριάκος Μητσοτάκης υπεραμύνθηκε των επιλογών του, λέγοντας ότι υπάρχει ένα κεντροδεξιό κόμμα που ελκύει πολύ κόσμο, κάτι που δεν ήταν σίγουρο για άλλα κόμματα της Ευρώπης.

economist

Δεν απάντησε στη σφοδρή κριτική που του ασκήθηκε από τους Καραμανλή-Σαμαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε στο 28ο ετήσιο συνέδριο του «Economist Government Roundtable» με τίτλο «Διασχίζοντας τις συγκρούσεις σε αναζήτηση ευκαιριών, Γεωπολιτική, Περιβάλλον, Τεχνολογία».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός είπε ότι «η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη δύναμη στην Ελλάδα, είχαμε θέσει ένα στόχο αντίστοιχο με το 2019, δεν τον πετύχαμε, λαμβάνω πολύ σοβαρά ωστόσο τα μηνύματα. Υπήρχε κάποια κόπωση λόγω τω συνεχόμενων εκλογών. Πολλοί πολίτες έστειλαν μήνυμα για το κόστος διαβίωσης. Είναι σε προτεραιότητα στην κυβερνητική ατζέντα».

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπεραμύνθηκε των επιλογών του, λέγοντας ότι υπάρχει ένα κεντροδεξιό κόμμα που ελκύει πολύ κόσμο, κάτι που δεν ήταν σίγουρο για άλλα κόμματα της Ευρώπης.

Τέλος, αφού είπε ότι τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα συγκλίνει με την Ευρώπη, σημείωσε ότι «δεν θα γίνουν άλλες εκλογές, θα γίνουν το 2027».

Αντώνης Ρέμος για φοροδιαφυγή: «Δεν το έχω κάνει, θα αποτινάξω κάθε μομφή σε βάρος μου»

Ρεμος

Αντώνης Ρέμος για φοροδιαφυγή: «Δεν το έχω κάνει, θα αποτινάξω κάθε μομφή σε βάρος μου»

«Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται» ανέφερε ο…