Μωραΐτης κατά Φάμελλου – «Ήξερε ότι είχαν προβλήματα και τα αποκάλυψε μόλις έχασε τη θέση του»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, ασκεί έντονη κριτική στον Σωκράτη Φάμελλο, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τα «σοβαρά προβλήματα» που υπήρξαν με τον Κασσελάκη

moraitis44

O γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, την Κυριακή (15/9) τα έβαλε με τον τέως πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος  σε διαδικτυακή ανάρτηση του είχε αναφέρει: «Με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη είχαμε σοβαρά προβλήματα που οδήγησαν στη συρρίκνωσή μας, στην αποστράτευση ανθρώπων που χρόνια προσέφεραν στην Αριστερά, αλλά και στην απαξίωσή μας».

Ο Νίκος Μωραΐτης κατηγορεί τον Σωκράτη Φάμελλο για υποκρισία, υποστηρίζοντας ότι αν όντως υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, ενόσω ο ίδιος ήταν πρόεδρος της ΚΟ, είτε τα έκρυβε μέχρι να χάσει τη θέση του, είτε τα ανακάλυψε αφού τον αντικατέστησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε: «Τι ισχύει από τα δύο; 1. Είχαν σοβαρά προβλήματα με τον Κασσελάκη, αλλά ο Φάμελλος δεν τα αποκάλυπτε όσο ήταν Πρόεδρος της Κ.Ο. (μέχρι πριν από 15 μέρες!) για να μην χάσει τη θέση; Ή 2. Δεν είχαν σοβαρά προβλήματα με τον Κασσελάκη όσο ο Φάμελλος ήταν Πρόεδρος της Κ.Ο. και τα ανακάλυψε μόλις έχασε τη θέση;».