Το «μυστήριο» λύθηκε: Πού ήταν ο Κ. Μητσοτάκης το πρωί της πυρκαγιάς στην Εύβοια;

Ένα μονό στα 5 γιατί με περιμένουν και στο Μαξίμου...

4756634

Μπορεί να ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής σήμερα το απόγευμα, όμως το πρωί, και ενώ η φωτιά στην Εύβοια είχε ήδη δείξει τις καταστροφικές της δυνατότητες, ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι προτίμησε να το ρίξει… στο μπάσκετ.

Όπως φαίνεται και από δημόσια ανάρτηση στο facebook, την οποία αναδημοσίευσε και μέσω twitter ο Κώστας Βαξεβάνης, το «μυστήριο» λύθηκε:

«Ανανεώσαμε το ραντεβού για μονό μπάσκετ την επόμενη φορά στα Χανιά στο ανοικτό του γηπέδου όπως παλιά…», αναφέρει η ανάρτηση του κ. Τάκη Σβουράκη την οποία συνοδεύει με φωτογραφία του ίδιου με τον πρωθυπουργό.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook γύρω στις 11:30 το πρωί της Τρίτης και ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη η πυρκαγιά.

Περίπου 5 ώρες μετά και ενώ είχαν προηγηθεί και οι εκκενώσεις χωριών, ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο πρωθυπουργός διέκοψε τις διακοπές του και επέστρεψε στην Αθήνα λόγω των εξελίξεων…

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.