Newsroom

Newsroom

Μυτιλήνη: Στο κάδρο δύο ακόμη άτομα για τον βιασμό της 13χρονης

Tο Σάββατο (12/10) η ανήλικη είχε καταγγείλει έναν 21χρονο και έναν 22χρονο για βιασμό.

rape1

Δύο ακόμη πρόσωπα βάζει στο «κάδρο» με συμπληρωματική της κατάθεση η 14χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της και την βιντεοσκόπηση αυτού από δύο νεαρούς στη Μυτιλήνη.

Σοκάρει η αποκάλυψη του πατέρα της 13χρονης που βιάστηκε στη Μυτιλήνη: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει» (video)

Ειδικότερα, στην κατάθεσή της κατήγγειλε ακόμη έναν 64χρονο, αλλά και έναν 22χρονο, με τον οποίο δήλωσε πως συνευρέθηκε μαζί του με τη θέλησή της.

Σύμφωνα με το νόμο, ωστόσο, στην ηλικία των 12 ετών, όταν συνέβησαν δηλαδή όσα κατήγγειλε η 14χρονη, δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη.

Υπενθυμίζεται πως, το Σάββατο (12/10) η ανήλικη είχε καταγγείλει έναν 21χρονο και έναν 22χρονο για βιασμό. Σε συμπληρωματική κατάθεση της 13χρονης στις 16 Οκτωβρίου 2024, συνοδευόμενη από τους γονείς της, παρουσία ψυχολόγου κατήγγειλε ότι στις 31 Αυγούστου 2024, ένας 22χρονος, στρατιωτικός στο νησί, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της με τη θέλησή της (ανήλικη), σε σπίτι της Λέσβου, βιντεοσκοπώντας παράλληλα την πράξη, με κινητό τηλέφωνο.

Όπως μετέδωσε το «Νησί» οι δύο νεαροί φέρονται να πίεσαν την 14χρονη να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα αλλά την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και ασέλγησαν σε βάρος της και μαγνητοσκόπησαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και τις ανήρτησαν στα social media.

Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης, η οποία διερευνά την υπόθεση και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Φόρο τιμής αποτίουν στον γιατρό που χάθηκε σε τροχαίο ο Αλκέτ Ριζάι και 250 κρατούμενοι των φυλακών Δομοκού

Συγκλονίζει ο έξι φορές Ολυμπιονίκης Κρις Χόι: «Έχω το πολύ 4 χρόνια ζωής»

Το «σίριαλ» με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται: Tώρα σατήρισε… παιδάκι με μαθησιακές δυσκολίες;

Η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρρά «ξεμπροστιάζει» Αυτιά – Οικονόμου για τις τιμές και τους μισθούς στο Βέλγιο: «Tην επόμενη πάμε μαζί για ψώνια!»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr