Nαταλία Γερμανού για βιασμό 24χρονης: «Σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, ότι κι αν γίνεται γύρω γύρω»

«Το κορίτσι που θέλει να πάει σε ένα πάρτι και θέλει να πιει και να γλεντήσει και να κάνει έρωτα, ακόμα κι αν το κάνει επαγγελματικά, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί να τη ναρκώνει»

253213307 2910863459224934 4211057391884196133 n

Την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως δεν έχει καμιά δουλειά να ασχολείται ο κόσμος με το γιατί κάποιος βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή – αυτό που έχει σημασία είναι η συναίνεση ή μη – για να κριθεί αν αυτό που συνέβη ήταν βιασμός.

Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το θέμα, λέγοντας τα εξής:

«Έχουν ήδη γραφτεί αρκετά και θα υπάρχουν εξελίξεις όλη την εβδομάδα. Προσωπική μου τοποθέτηση που νομίζω ότι συμφωνούν και οι συνάδελφοί μου, είναι ότι το κορίτσι που θέλει να πάει σε ένα πάρτι και θέλει να πιει και να γλεντήσει και να κάνει έρωτα, ακόμα κι αν το κάνει επαγγελματικά, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί να τη ναρκώνει κάποιος και να κάνει έρωτα μαζί της, παρά τη θέλησή της. Σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, ότι κι αν γίνεται γύρω γύρω», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…