Νέα επίθεση κατά πάντων για τα νεκρά ψάρια από τον Μπέο – Φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο

Εισαγγελία, υπουργεία, περιφέρεια Θεσσαλίας, ΟΛΒ και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στον Δήμου Βόλου, βρέθηκαν στο στόχαστρο του Αχ. Μπέου

6110768

Νέο υβριστικό παραλήρημα για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέοπου για ακόμα μια φορά, έριξε την ευθύνη σε όλους τους άλλους, πλην του δήμου. Ο ίδιος   κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου μίλησε για «κοπρίτες» και νούμερα που δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους.

Ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το  gegonota.news.gr. ανακοίνωσε ότι σήμερα έλαβε δυο επιστολές, από το Λιμεναρχείο και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, που ζητούν από τον Δήμο να συμβάλλει με τις δικές του ενέργειες στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, γεγονός που τον εξόργισε.

«Ποιες ενέργειες βρες κοπρίτες; Είστε μόνο για να κόβετε “προστίματα”; Εσείς είστε υπεύθυνοι, θέλετε να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας», είπε ο Αχ. Μπέος, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της δημοτικής αρχής ότι δεν είναι διατεθειμένη να συνδράμει την προσπάθεια.

Στη συνέχεια «τα έβαλε» με τον ΟΛΒ, που δεν ενεργοποίησε εγκαίρως τους αλιείς να μαζέψουν τα ψάρια από την θάλασσα επί πληρωμή, λέγοντας «στη θάλασσα μέσα είναι δουλειά του ΟΛΒ και σε συνεργασία με Περιφέρεια οφείλουν να συντονιστούν, να απομακρυνθούν τα σκάφη από το λιμάνι , να ενεργοποιήσουν τις τράτες και τους ψαράδες, όχι να κάνουν για το θεαθήναι συσκέψεις και συναντήσεις».

Μίλησε για «γραβατάκηδες», που κάθονται στα γραφεία και δεν μπορούν να δώσουν μια λύση», ενώ κάλεσε εκ νέου τους επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης, που πλήττονται από το περιβαλλοντικό έγκλημα, να προσφύγουν με μαζικές αγωγές εναντίον των συναρμόδιων φορέων. Μάλιστα, πρότεινε να επιλέξουν ως νομικό εκπρόσωπο τον κ. Στέφανο Καραγιώργο και είπε ότι τα έξοδα θα τα αναλάβει προσωπικά ο ίδιος!

 

 

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε η Εισαγγελία Βόλου, απαξιώνοντας με ειρωνικές εκφράσεις τους ανώτερους δικαστικούς λειτουργούς. «Σώπα ρε Εισαγγελέα…» σχολίασε για την εντολή της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που δόθηκε προχθές και καταλόγισε στην Εισαγγελία αδιαφορία γιατί δεν ασχολήθηκε – όπως είπε – με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος στις 22.9.23 για το θέμα της Κάρλας. «Έναν χρόνο δεν έκανε τίποτα. Τώρα ξυπνήσατε; Όταν κάνει μήνυση κανένας χασοδίκης, αμέσως ενεργοποιείστε. Τώρα που είσαστε; Γιατί δε ευαισθητοποιηθήκατε από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα;».

Για μια ακόμη φορά αποκάλεσε «νούμερο» τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου κ. Νίκο Παπαπέτρο, υποστηρίζοντας ότι «ενώ η πόλη πονάει και βιώνει πρωτοφανή καταστροφή, εκείνος ειρωνεύεται με αηδίες. «Είναι αριστερός του κώλου. Όπως στις φωτιές και τις πλημμύρες, έτσι και τώρα, κάνοντας εκ του ασφαλούς κριτική, δυσφημεί την πόλη. Ειρωνεύεται σε βάρος των πολιτών και των επιχειρήσεων», είπε και επιτέθηκε με τον ίδιο χαρακτηρισμό – «νούμερο» – στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρ. Βενέτη.

Κλείνοντας, προειδοποίησε τον ΟΛΒ και την Περιφέρεια να μην τολμήσουν να πετάξουν τα ψάρια στους κάδους απορριμμάτων γιατί θα γίνει χαμός. «Θα τα πάω στο σπίτι τους. Να κάνουν σωστά και επαγγελματικά την δουλειά τους», είπε, κάνοντας γνωστό ότι δέχθηκε όχληση από τον ΟΛΒ να ρίξουν τα ψάρια στον ΧΥΤΑ

Από την πλευρά του ο Δήμος Βόλου ξεκίνησε καθαρισμό του παραλιακού μετώπου, με τον Αχ. Μπέο να ξεκαθαρίζει την θέση του: «Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε ως δήμος, λέμε όμως τι θα κάναμε αν ήμασταν στη θέση τους. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Απελπισμένες προσπάθειες στον ΣΚΑΪ για να ξελασπώσουν την κυβέρνηση: Ατάκες… «φωτιά» από Παυλόπουλο, Οικονόμου και Πορτοσάλτε (video)

Σεισμοί: Αυτά είναι όλα τα ενεργά ρήγματα στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη

Οι Αταίριαστοι απάντησαν για την Κλέλια Ανδριολάτου: «Μην μπερδεύετε τον θαυμασμό με το σεξισμό» – Είναι όμως όντως έτσι;

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

Σε ηλικία 14 ετών η Πετρίλο διαγνώστηκε με σύνδρομο Stargardt, με τις οπτικές ικανότητες της…