Νέα στοιχεία για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ – «Δέχθηκε πολλές μπουνιές στο κεφάλι» (video)

Η 30χρονη γυναίκα μετά από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο

Βία 1330x864 1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε την σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο της Δημόσιας Τηλεόρασης, καθώς όπως φαίνεται η  γυναίκα είχε πέσει ξανά θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον ίδιο.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε έναν καβγά στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, πριν η γυναίκα εμφανιστεί στο ΚΑΤ με κάταγμα στο πρόσωπο.

Μετά το νοσοκομείο η 30χρονη μετέβη στο ΑΤ για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, λέγοντας πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της και στο παρελθόν και ότι μετά την επίθεση της Δευτέρας της έστειλε απειλητικά μηνύματα.

Όπως ανέφερε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας η κοπέλα δέχθηκε πολλές μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσει όλο το κόκκαλο στη μία πλευρά του κεφαλιού της.

Η δημοσιογράφος εξετάστηκε ξανά από γιατρούς το πρωί της Τρίτης κι έλαβε βεβαίωση για τα τραύματά της.

Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συντρόφου της στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δημοσιογράφο στον Πειραιά και τον συνέλαβαν.

Αποκάλυψη για το δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του

Μάλιστα οι Αρχές εξετάζουν αν ο δημοσιογράφος είχε κακοποιητικό παρελθόν, με την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου να καλείται να καταθέσει για την συμπεριφορά του και να αναφέρει ότι έχουν υπάρξει και στο παρελθόν έντονα ξεσπάσματα του ίδιου και απλά εκείνη δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πού τα βρίσκετε τα λεφτά, μωρέ;

Θαψά: Οι σκηνές «εξαφάνισαν» μια από τις ωραιότερες παραλίες της Εύβοιας

Στέλιος Πέτσας: Πήρε θέση για την Αυγή και κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις – Το ειρωνικό σχόλιο

Συναγερμός στο Γραμματικό: 100 παιδιά έφυγαν από κατασκήνωση με εμετούς και υψηλό πυρετό