Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή ενόργανης που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού (video)

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει προκαλέσει η καταγγελία της 26χρονης πρωταθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής σε βάρος του 63χρονου προπονητή, που αποκάλυψε πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όσο ήταν ανήλικη.

enorgani1

Νέες εξελίξεις καταγράφονται γύρω από την υπόθεση της 26χρονης πρώην πρωταθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής που κατήγγειλε τον πρώην προπονητή της για απόπειρα βιασμού.

Η καταγγέλλουσα κλήθηκε από τις Αρχές για συμπληρωματική κατάθεση αλλά καταθέσεις που θα επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά της αναμένεται να δώσουν και δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που προέρχονται από το περιβάλλον της.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στο Τμήμα Παλαιού Φαλήρου ενώ δεν αποκλείεται και νέα άτομα να κινηθούν εναντίον του προπονητή.

 «Θα είμαι προπονητής και άντρας σου»

Ωστόσο, με την αθλήτρια που τον κατήγγειλε, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει η 26χρονη, ο -σήμερα 63χρονος- δεν περιορίστηκε στα της προπόνησης.

«Στο τέλος μιας προπόνησης με πήγε στα αποδυτήρια, αφού είχαν φύγει όλοι από το γυμναστήριο, μου έβγαλε το αθλητικό μου μπουστάκι, με ξεγύμνωσε από τη μέση και πάνω, με ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι του μασάζ που είχε εκεί, ανέβηκε πάνω μου, άρχισε να με φιλάει στο στήθος και στο λαιμό μου, ενώ με το χέρι του κατέβαινε πιο χαμηλά», ανέφερε η αθλήτρια, σύμφωνα με το Mega.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη όταν ήταν 19 ετών. Όπως περιέγραψε, «εγώ “πάγωσα”, σαν να ήμουν νεκρή. Δεν μιλούσα και κυριολεκτικά παρέλυσα. Μετά από λίγο με ρώτησε αν ένιωθα κάτι με αυτό που έκανε και εγώ κατάφερα να βρω τη φωνή μου και να του πω απλώς “όχι”. Τότε εκείνος ξαναλέει: “Δεν μπορεί, κάτι θα αισθάνεσαι” και του απαντάω ξανά, “όχι, τίποτα”. Τότε έφυγε από πάνω μου, μου είπε να ντυθώ, φύγαμε από τα αποδυτήρια και με γύρισε στο σπίτι μου».

Ο προπονητής, σύμφωνα με την καταγγελία της, συνέχιζε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και στις αποστολές, όπως εκείνη του Δεκεμβρίου του 2017 στην Ουκρανία.

«Με έγδυσε εντελώς από πάνω και από κάτω, ήμουν μόνο με το εσώρουχο και άρχισε να με χαϊδεύει και να με πιάνει παντού, δήθεν για να δει αν είχα πάρει κιλά. Στην πραγματικότητα με χάιδευε στο στήθος, στους γλουτούς και γύρω από το γεννητικό μου όργανο», καταγγέλλει η πρωταθλήτρια της ενόργανης.

«Μου έλεγε συνέχεια ότι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει άλλος άντρας στη ζωή μου πέρα από αυτόν και τώρα που ενηλικιώθηκα είναι καιρός να προχωρήσουμε τη “σχέση” μας. Μου έλεγε συχνά ότι όταν θα κλείσω τα 18, θα πρέπει να κάνουμε σεξ και εγώ του έλεγα “όχι”, . Του απαντούσα: “Όχι, δεν θα κάνω τίποτα μαζί σας, εσείς είστε ο προπονητής μου, τίποτα άλλο” και εκείνος επέμενε ότι εκτός από προπονητής, ότι είναι και άντρας μου και ο γκόμενός μου και εγώ ξαναέλεγα “όχι”».

«Θα μπορούσε η καταγγελία να γίνει πιο νωρίς»

Το κανάλι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ο οποίος στάθηκε στον χρόνο που αυτή υποβλήθηκε.

«Λυπάμαι για τη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε συνειδητά να γίνει αυτή η καταγγελία. Κατά δεύτερον όταν έρθει επίσημο έγγραφο οποιασδήποτε αρχής για τη συγκεκριμένη καταγγελία το Διοικητικό Συμβούλιο άμεσα θα συγκληθεί για να πάρει τις αποφάσεις του. Θα μπορούσε να γίνει αυτή η καταγγελία να γίνει πολύ πιο νωρίς», δήλωσε ο Αθανάσιος Σταθόπουλος.

«Ανοίγουν τα στόματα» μετά την καταγγελία της 26χρονης

Φαίνεται – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ότι «ανοίγουν στόματα» για την αισχρή δράση του προπονητή και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να έρθουν στο φως και άλλες καταγγελίες από νεαρές.

Συγκεκριμένα, μία αντίστοιχη καταγγελία με αυτή της 26χρονης αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα από αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.

Στην Ασφάλεια  του Παλαιού Φαλήρου αναμένεται να καταθέσουν και πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της αθλήτριας που έφερε στο φως την δράση του προπονητή τα οποία πρόσωπα θα βοηθήσουν στις έρευνες. Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα που έχουν ίδια ηλικία με την 26χρονη αθλήτρια της ενόργανης με γνώση των όσων βίωσε τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, και η 26χρονη έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρουσιάστρια έκλεισε την εκπομπή με τσιφτετέλι και έγινε viral (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο φιάσκο στην τελετή έναρξης – Εξαφάνισαν τους σημαιφόρους της ελληνικής αποστολής!

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες του εκτάκτως

Μεσσηνία: Ένα βρέφος και μια 12χρονη κοπέλα ανάμεσα στα 4 θύματα της τραγωδίας – Τρομάζουν οι εικόνες από το σημείο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…