Νέγκα για Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

«Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι δημόσια υποκριτική η στάση μου», σχολίασε η Αθηναΐς Νέγκα

Νέγκκα

Η Αθηναΐς Νέγκα κλήθηκε να απονείμει το βραβείο του καλύτερου ΠΟΠ καλλιτέχνη στη Μαρίνα Σάττι στο πλαίσιο των MAD VMA 2024 και κατά την ανάγνωση του ονόματος της νικήτριας έκανε ένα σχόλιο για το πολυσυζητημένο «χασμουρητό» της τραγουδίστριας κατά τη συνέντευξη τύπου της Eurovision.

Με λίγα λόγια είπε πως δεν συμφωνεί μαζί της, με πολλούς να θεωρούν πως η στιγμή που επέλεξε να εκφράσει τη διαφωνία της ήταν λάθος και εκείνη να απάντα πρώτα με ένα tweet και στη συνέχεια με δηλώσει που έκανε μπροστά στην κάμερα.

Σάττι: Η ατάκα Νέγκα στα MAD VMA 2024 για το «χασμουρητό» την ώρα της βράβευσης και η αντίδρασή της (video)

«Αυτό είναι θέμα προσωπικής άποψης, μπορεί να θεωρείται πως είναι αχρείαστο, ούτε θεωρώ πως είναι κάτι που αν δεν έλεγα θα γινόταν χαμός.

Το είπα γιατί ήθελα να μην είναι υποκριτική η στάση μου γιατί είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει η Σάττι και δεν το έκανα για να τη στενοχωρήσω.

Να πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι στενοχωρήθηκε. Ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε κι είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι είπα συγχαρητήρια, αλλά διαφωνώ», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα πως αν είναι η Μαρίνα Σάττι θα έρθω κάπως σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να πω.

Βέβαια, μέχρι την τελευταία στιγμή που ανέβηκα, δεν έκανα κάποιο τεράστιο σχέδιο στο μυαλό μου γιατί δεν έβγαλα και λογύδριο, Μία κουβέντα είπα. Ναι, οκ έκανε γκριμάτσα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης και πάλι. Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι δημόσια υποκριτική η στάση μου.

Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad, για μία οργάνωση που είναι ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου κι αυτό δεν συνηθίζεται.

Σίγουρα θα το ξαναέλεγα γιατί επαναλαμβάνω ότι δεν είναι κάτι για να μετανιώσω γιατί της είπα συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Θα το ξαναέλεγα, όχι δεν είμαι καλή απονεμήτρια.» κατέληξε η Αθηναΐς Νέγκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ Trannos για οπλοκατοχή

Σεργουλόπουλος για Κουτσελίνη: «Κάποιος να την πάρει από εκεί που βρίσκεται, να την κλείσει κάπου για να τη θεραπεύσει» (video)

Ο Καραλής τρόλαρε τον Τεντόγλου: Χρειάστηκαν μόνο δύο hashtag

Κουτσελίνη: Πολλοί τρόλαραν, σαν το Κουλούρι όμως κανένας – «Θα κάνω τα πάντα για τον Λύτρα»

Άλκης Δαυίδ: Καταδικάστηκε για βιασμό ο κληρονόμος της Coca-Cola 3Ε – Θα πληρώσει 900 εκατ. δολάρια

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιχειρεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα στη Γάζα και να… διδάξει πολιτισμό.