Νέο «χτύπημα» Λινού σε Πολάκη: «Συνεχίζω δικαστικά»

Με ανάρτησή της στο Facebook η Αθηνά Λινού έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει τη δικαστική της κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, αναφορικά με την υπόθεση που αφορά το Ινστιτούτο «Prolepsis».

linou 1

Όπως αναφέρει η βουλευτής, η οποία έχει αποτελέσει παρελθόν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν παραδίδει την έδρα της, έγραψε χαρακτηριστικά πως «οι αυτόκλητοι δικαστές και δημόσιοι κατήγοροι που δήθεν ενδιαφέρονται για τη νομιμότητα, πρέπει πάνω απ’ όλα να λάβουν υπόψη τους τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Όπως προσθέτει στην ανάρτησή της η κυρία Λινού, «το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει να παρέμβει για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού, έχει ήδη αποφανθεί, και μάλιστα με την πιο σημαντική σύνθεσή του».

Τέλος, επισημαίνει ότι «νομικά, ηθικά και πολιτικά, το ζήτημα είναι απολύτως σαφές. Ας μπουν στον κόπο, έστω και τώρα, οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν την απόφαση 855/2017 από τη Μείζονα Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου» και στο τέλος στέλνει το μήνυμα ότι «συνεχίζω δικαστικά».

Η Αθηνά Λινού συνοδεύει την ανάρτησή της με την απόφαση της Μείζονος Σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκειμένου να υποστηρίξει τη θέση της.

Ειδήσεις σήμερα:

Απελπισμένες προσπάθειες στον ΣΚΑΪ για να ξελασπώσουν την κυβέρνηση: Ατάκες… «φωτιά» από Παυλόπουλο, Οικονόμου και Πορτοσάλτε (video)

Σεισμοί: Αυτά είναι όλα τα ενεργά ρήγματα στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη

Νέα επίθεση κατά πάντων για τα νεκρά ψάρια από τον Μπέο – Φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο

Νέες αιχμές Φάμελλου κατά Κασσελάκη – Έχω θέσει ζήτημα πολιτικής της ηγεσίας (video)

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

valentina

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

Σε ηλικία 14 ετών η Πετρίλο διαγνώστηκε με σύνδρομο Stargardt, με τις οπτικές ικανότητες της…