Newsroom

Newsroom

Νέο χυδαίο παραλήρημα Κούγια για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας»

Επιδίδεται σε νέες ομοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη που ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Κούγιας

Λίγη ώρα μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και της εισαγγελέα Γεωργίας Αδειλίνη που ζήτησε να διερευνηθεί εάν ο Αλέξης Κούγιας έχει παραβιάσει τον αντιρατσιστικό νόμο με τις χυδαίες, ομοφοβικές δηλώσεις του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο γνωστός ποινικολόγος επιδόθηκε σε νέο παραλήρημα.

Ο Αλέξης Κούγιας στη γραπτή δήλωσή του αποφεύγει πάντως να σχολιάσει ευθέως την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και επιδίδεται σε νέες ομοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη που ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Κούγιας σε Αναστασοπούλου: «Δεν έχετε το ειδικό βάρος να με ειρωνευτείτε» – Έντονος καυγάς για Λύτρα (video)

Ο δικηγόρος με τις νέες χυδαίες δηλώσεις του φαίνεται να ξεπερνά τον εαυτό του αναφέροντας ότι:

«Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων».

Συνεχίζοντας την παραληρηματική ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας επιτίθεται στις φεμινιστικές οργανώσεις, υπουργούς γενικώς και αορίστως αλλά ακόμη και στον Θέμη Σοφό, δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της συζύγου του Απόστολου Λύτρα.

«Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας – συζύγου – γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν. Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά», αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά τα «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», ο Αλέξης Κούγιας πέρασε στην υπόθεση της κακουργηματικής δίωξης του Απόστολου Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και επιτέθηκε στον δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφέροντας:

«Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά. Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα ζητά Θέμης Σοφός

Κουτσελίνη: Όταν σπούδαζα, δεν είχα χάμπουργκερ να φάω – Στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα, απαντά ο Αλμπάνης

Αναζητείται από την ΕΛΑΣ ο Απόστολος Λύτρας – Γιατί τον μηνύει η σύζυγός του

Κούγιας σε Αναστασοπούλου: «Δεν έχετε το ειδικό βάρος να με ειρωνευτείτε» – Έντονος καυγάς για Λύτρα (video)

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

πορτοσ καλλικμανης

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

O πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ;άφησε αιχμές ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και κάποιοι «πιο…

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι