Νέο ξέσπασμα Πορτοσάλτε για Κεφαλογιάννη: «Ο Κικίλιας είχε φτιάξει ωραίο γραφείο χωρίς μπουχάρες»

Δεύτερη μέρα σερί που ο Άρης Πορτοσάλτε καυτηριάζει τα χαλιά της Όλγας Κεφαλογιάννη

Πορτοσάλτε Κεφαλογιάννη

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την Όλγα Κεφαλογιάννη συνεχίζεται και η κριτική από τον  Άρη Πορτοσάλτε που για δεύτερη μέρα ασχολήθηκε με τα υπουργικά χαλιά στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Χθες ο δημοσιογράφος ήταν πιο ήπιος με δηλώσεις του τύπου «δεν έκανε τίποτα παράνομο η Όλγα Κεφαλογιάννη», σήμερα όμως ανέβασε ένταση σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Άλλο φωταγωγώ δημόσιο χώρο και άλλο βάζω στο γραφείο μου χαλιά 18.000 ευρώ».

Στη συνέχεια μάλιστα – μάλλον για να διογκώσει το πολιτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση – έκλεισε το μάτι στον προηγούμενο υπουργό Βασίλη Κικίλια. «Κάποιοι συνέχαιραν στο παρελθόν τον Βασίλη Κικίλια για το ωραίο γραφείο που είχε φτιάξει χωρίς μπουχάρες στο υπουργείο Τουρισμού. Ενδεχομένως να υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη στην αισθητική», σημείωσε με νόημα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Πιεσμένος εμφανίστηκε χθες στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχει δαπανήσει η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με απευθείας αναθέσεις για την ανακαίνιση του γραφείου της.Συγκεκριμένα σε ερώτηση για την αγορά δύο περσικών χαλιών στην τιμή των 17.890 ευρώ από την Δέσποινα Μοιραράκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «σίγουρα πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων, από εκεί και πέρα κρατάμε τη μεγάλη εικόνα όπου δείχνει πως για άλλη μια χρονιά, με συστηματική δουλειά, κατεγράφη ένα ρεκόρ με πολύ μεγάλο όφελος για την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση για τους Έλληνες πολίτες στον τουρισμό και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά».

Ειδήσεις σήμερα:

Με τιμές «βασίλισσας» τελεί τα καθήκοντα της η Όλγα Κεφαλογιάννη – 86.000 ευρώ η ανακαίνιση του υπουργείου

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που άγαλμα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι τουρίστρια στη Νάπολη, σκοτώνοντάς τη

Κεφαλογιάννη: Η απίστευτη απάντηση για τα χαλιά των 17.890 ευρώ – «Ήταν απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού»

Απίστευτη καταγγελία στη Χαλκιδική: Έφεραν την αστυνομία για μαθήτρια που δε… χωρούσε στο τμήμα

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

Εύη Βατίδου: Απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, έχει πάρα πολλά κιλά»

«Απευθύνεται σε overweight κοινό», πρόσθεσε μάλιστα η Εύη Βατίδου