Νικήτρια η ΑΕΚ στο ντέρμπι της Αθήνας

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ΟΑΚΑ

5921ed2d1dc524cc0c8b4577

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και με όμορφο σουτ στο 85ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 απέναντι στον πληγωμένο από τις απουσίες Παναθηναϊκό. 

Κακό το πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και ιδιαίτερες φάσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν – χωρίς αποτέλεσμα με μακρινά σουτ – ενώ το «Τριφύλλι» έψαξε ανεπιτυχώς τις αντεπιθέσεις.

 Μεγαλύτερη και μοναδική κλασική ευκαιρία ήταν στο φινάλε (44’) όταν ο Μάνταλος σημάδεψε άουτ με κοντινή κεφαλιά. Με την Ένωση να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Αλμέιδα ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο στο ΟΑΚΑ. 

Ο Παναθηναϊκός, ενώ πίσω ήταν άνετος, δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και στο τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο μισό του γηπέδου. Η ΑΕΚ πίεσε και τελικά είδε τις προσπάθειές της να δικαιώνονται όταν το σουτ του Λάζαρου κατέληξε στα δίχτυα (85’). 

Η βαθμολογία των πλέι οφ 

1. ΑΕΚ 6 (2-1) 

2.ΠΑΟΚ 5 (1-1)*

3.Πανιώνιος 4 (2-2) 

4.Παναθηναϊκός 2 (1-2)* 

*εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

 

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.