Νίκος Παππάς: Με νέο βίντεο απαντά στις κατηγορίες – Δημοσιοποίησε υβριστικά μηνύματα εναντίον του

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά μέσω βίντεο στις κατηγορίες ενώ δημοσιεύει και κάποιες συνομιλίες με απειλητικά μηνύματα που έχει δεχθεί.

416319096 970876541227814 4864815567626143641 n

Στον απόηχο των αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς απαντά εκ νέου, μέσω ανάρτησης βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει, μεταξύ άλλων, τα τρολ του διαδικτύου και τη δημοσιοποίηση συνομιλιών του, τονίζοντας ότι “το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει”.

Για να καταλήξει λέγοντας τα εξής: “Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου!”.

Αναλυτικά: “Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό”

“Για τους “Ρομπέν των Δασών-προβοκάτορες” να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω” σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

“Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από που προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει, δεν θα σταματήσει αυτό. Για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς, αυτές τις ομορφιές, μη κουράζεστε λοιπόν τα τρολάκια, θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες” είπε ο ευρωβουλευτής.

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: “Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζετε και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου!”.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Παππά:

Υπενθυμίζεται δε, πως ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον Νίκο Παππά και τις προβληματικές δηλώσεις του, πήρε φόρα και προχώρησε σε μια παρέμβαση με έντονο άρωμα Επταετίας, τότε που όχι μπάτσος δεν μπορούσες προφανώς να πεις αλλά ούτε και να κοιτάξεις στα μάτια τους χωροφύλακες.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Πλεύρης απάντησε στον Νίκο Παππά για το «μπάτσος» και μας ταξίδεψε στο 1967

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΪ γνωστοποίησε την πρωτοβουλία του ώστε ο όρος «μπάτσος» να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα. Ταυτόχρονα έκανε αναφορά και στο μπασκετικό παρελθόν του Νίκου Παππά, για κάποιον περίεργο λόγο.

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε νυχτερινό κλαμπ στον Έβρο

Νέο έκτακτο δελτίου καιρού: Σε ποιες περιοχές θα «ρίξει» χαλάζι και κεραυνούς

Κυβερνητικό στέλεχος κλείστηκε σε ξενοδοχείο με πισίνα την ώρα που καιγόταν η Αττική – Δεν ήθελε να τον δει ο κόσμος έξω

Influencer που έχει ταξιδέψει σε 190 χώρες αποκάλυψε ποια είναι η πιο υπερεκτιμημένη

Σοβαρό τροχαίο στα Ιωάννινα: Τραυματίστηκαν μητέρα και το ανήλικο παιδί της

εκαβ

Σοβαρό τροχαίο στα Ιωάννινα: Τραυματίστηκαν μητέρα και το ανήλικο παιδί της

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα.

Εικόνες-ντροπής στη Γαύδο: Εβαλαν 76 πρόσφυγες στο γκαράζ του πλοίου – Αντέδρασαν οι επιβάτες (Video)

456313627 479779611510939 7340108577342873516 n

Εικόνες-ντροπής στη Γαύδο: Εβαλαν 76 πρόσφυγες στο γκαράζ του πλοίου – Αντέδρασαν οι επιβάτες (Video)

Προς τιμήν τους διάφοροι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στο κατάστρωμα.

Χαλκιδική: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον χειριστή του λούνα παρκ (Video)

loounapark036 e1724168447290

Χαλκιδική: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον χειριστή του λούνα παρκ (Video)

Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού διέφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παραδόθηκε…

Αύγουστος Κορτώ: Ζήτησε συγγνώμη από αναγνώστρια βιβλίου του που δέχεται σεξιστικά σχόλια – «Καφρίλα και ωμός κανιβαλισμός»

1548 aygoystos korto 21102015 1 1024x502 1

Αύγουστος Κορτώ: Ζήτησε συγγνώμη από αναγνώστρια βιβλίου του που δέχεται σεξιστικά σχόλια – «Καφρίλα και ωμός κανιβαλισμός»

Μια αναγνώστρια του Κορτώ έκανε το... λάθος να διαβάσει το βιβλίο του σε παραλία και…