Newsroom

Newsroom

Ντελίριο ενθουσιασμού στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Λαμέλα από φίλους της ΑΕΚ

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο αεροδρόμιο από νωρίς περιμένοντας καρτερικά τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

λαμέλα

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (19/7) ο Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντινός άσος έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και εκατοντάδες φίλοι της Ένωσης τον υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα.

Ο Λαμέλα δεν έχει φορέσει ακόμη τα κιτρινόμαυρα, αλλά ήδη έγινε δέκτης της αγάπης του κόσμου της ΑΕΚ, ο οποίος δημιούργησε στην υποδοχή του μια τρομερή ατμόσφαιρα. Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει ένα τεράστιο -για τα ελληνικά δεδομένα- συμβόλαιο με την Ένωση, αφίχθη έφτασε στην Ελλάδα μέσω Φρανκφούρτης. Εάν όλα πάνε καλά στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, τότε θα ολοκληρωθεί και τυπικά το deal. Ο Αργεντινός σταρ αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7), ενώ φέρεται να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τη νέα διοίκηση του «δικεφάλου».

 

 

 

 

Δείτε εικόνες και βίντεο από την υποδοχή του Λαμέλα:

lamela-afixi-athina-aek-02_41126.jpglamela-afixi-athina-aek-03_ace0b.jpg

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…