Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε… τόσο πολύ για την αγορά σπιτιού του ανώνυμου υπουργού που κατέθεσε και μήνυση

Οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...και μάλλον εκτέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης

adonisesy

Σε πανικό φαίνεται ότι βρίσκεται ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Πώς αλλιώς άλλωστε μπορεί να ερμηνευτεί η οργισμένη απάντηση του Άδ. Γεωργιάδη σε ανάρτηση του Π. Πολάκη, αναφορικά με δημοσίευμα στα Παραπολιτικά, για υπουργό της ΝΔ ο οποίος προσφάτως αγόρασε σπίτι στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας, έναντι 1,2 εκατ. ευρώ.

Υπουργός της κυβέρνησης αγόρασε σπίτι 1,2 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας: Τον μαρτύρησε φιλοκυβερνητικό site

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ανώνυμος λογαριασμός στο Twitter ανάρτησε ότι «τα “Παραπολιτικά” γράφουν ότι υπουργός της παρούσας Κυβέρνησης που “δεν έχει όριο στην αμετροέπεια” αγόρασε σπίτι επί της Βασιλίσσης Σοφίας αξίας ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων ευρώ και δεν πάει ο νους μου πουθενά…».

Στη συνέχεια, ο Π. Πολάκης το μόνο που έκανε ήταν να αναδημοσιεύσει το εν λόγω σχόλιο με τη σημείωση «ποιος να είναι άραγε;». Χωρίς να αναφέρει οποιοδήποτε όνομα ή άλλο


Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Υγείας έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση του Π. Πολάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η μήνυση μου κατατέθηκε σε σένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο, για να μην μπορείς με τέτοια άθλια υπονοούμενα να σπιλώνεις την τιμή και την υπόληψή μου. Ελπίζω αύριο στην συζήτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας να έχεις την αξιοπρέπεια να ζητήσεις μόνος σου την άρση της ασυλίας σου…»

Το δημοσίευμα στα Παραπολιτικά:

«Υπουργός αγόρασε ακίνητο στη Βασιλίσσης Σοφίας

Έχετε καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια πως όταν αποφασίζω να γράψω ένα κουίζ, έχω καρατσεκαρισμένη την πληροφορία. Πάμε, λοιπόν, στην είδηση. Εν ενεργεία υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που δεν έχει όριο (προφανώς στην αμετροέπεια) προς τα πάνω και κυρίως άγεται και φέρεται από το έτερον ήμισύ του, αποφάσισε να σπιτωθεί. Έτσι, λοιπόν, έπειτα από μια χρονοβόρα έρευνα αγοράς, κατέληξε στην απόκτηση οικίας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Για να καταλάβετε πόσο γκαραντί είναι η πληροφορία, σπεύδω να σας αναφέρω και το τίμημα (τουλάχιστον το επίσημο) της εξαγοράς, το οποίο ανέρχεται στο 1,2 εκατ. ευρώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμός με το «Joker 2»: Θεατές φεύγουν εκνευρισμένοι απ’ τις αίθουσες – «Τι στο καλό συμβαίνει» (video)

Φάτε τον με μαχαιροπήρουνα

Υπουργός της κυβέρνησης αγόρασε σπίτι 1,2 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας: Τον μαρτύρησε φιλοκυβερνητικό site

Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Μπάμπης Αγρολάμπος

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσιεύθηκαν τα Πόθεν Έσχες των πέντε υποψήφιων για την προεδρία του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσιεύθηκαν τα Πόθεν Έσχες των πέντε υποψήφιων για την προεδρία του κόμματος

Τα Πόθεν Έσχες των πέντε υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήθηκαν το βράδυ της…