Newsroom

Newsroom

Ο διάσημος Dj Bob Sinclar έπαιξε σε κλαμπ στη Μύκονο και περιγράφει μια τραγική εμπειρία: «Με έχει πιάσει κατάθλιψη» (video)

Μάλιστα ο διάσημος Dj είπε πως είναι η χειρότερη εμπειρία που είχε ποτέ στην καριέρα του

Καταγραφή 27

Μια αρκετά άτυχη στιγμή είχε στη χώρα μας ο διάσημος Dj Bob Sincal, καθώς σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε ο ίδιος μετά από εμφάνιση του στη Μύκονο βίωσε ίσως τη χειρότερη εμπειρία της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης δεν μπορούσε να πιστέψει πως την ώρα που ο ίδιος έπαιζε τα μεγαλύτερα hit του το κοινό απλά είχε τα κινητά στο χέρι και τραβούσε βίντεο, χωρίς να χορεύει και να διασκεδάζει.

Μάλιστα ο Sincal επισήμανε ότι τον έχει πιάσει κατάθλιψη μετά απ’ αυτό, τονίζοντας ότι η ζωή του Dj δεν είναι πάντα χαρούμενη.

Πιο αναλυτικά ο Bob Sincal είπε: «Διάολε νιώθω τόσο μελαγχολικός σήμερα, ζω έναν εφιάλτη, ήταν η χειρότερη εμφάνιση της καριέρας μου. Μπαίνω στο κλαμπ, όμορφο μέρος, όμορφα κορίτσια και σκέφτομαι ότι θα περάσω καλά! Έπαιξα, κλασσικά, μουσική με λίγες γαλλικές πινελιές, μετά προσπάθησα εμπορική tech house και deep house μουσική αλλά κανείς δε χόρευε, όλοι ήταν με ένα κινητό στα χέρια και τραβούσαν βίντεο.

Έπαιξα όλα μου τα hits όπως το Love Generation και όλοι εξακολουθούσαν να είναι ακίνητοι κρατώντας το κινητό τους, τελείως νεκροί. Με έχει πιάσει κατάθλιψη. Ίσως, να ήταν δικό μου το λάθος δεν ξέρω, δεν ξέρω τι συνέβη, απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί όλοι οι dj ανεβάζουν βίντεο στα οποία φαίνεται να κάνουνε ζωάρα, αλλά η ζωή του dj δεν είναι πάντα έτσι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOB SINCLAR (@bobsinclar)

Ειδήσεις σήμερα:

Κρητικός συλλέκτης έστειλε επιστολή στον Κασσελάκη για τον γάμο με Τάιλερ: «Περιμένω να το οργανώσουμε»

Η δήμαρχος Τήλου απάντησε στο άθλιο σχόλιο της «γνωστής» ‘Ελιας Ζερβού: «Άλλο ένα ανθρωπόμορφο τέρας»

Μαριάννα Τουμασάτου: Η δημόσια έκκληση για τον πατέρα της που είναι στο νοσοκομείο

Το ελληνικό νησί που αποθεώνει Βρετανική εφημερίδα: «Μυστικός παράδεισος και χωρίς συνωστισμό τουριστών»

Κτηνοτρόφος βγήκε στο OPEN και «τσάκισε» τον Τσιάρα: «Δεν είμαστε αγράμματοι τσοπάνηδες που ζούμε σε σπηλιές»