Ο έντονος διάλογος που είχαν Πρετεντέρης και Τζίμα: «Ευχαριστώ για την οδηγία» – Η αντίδραση Κασσελάκη 

Η συνέντευξη του Στεφάνου Κασσελάκη στο MEGA είχε πολλές έντονες στιγμές

Πρετεντέρης Τζίμα Κασσελάκης

Μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον και έντονες στιγμές είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο MEGA.

Οι φορές που το θερμόμετρο ανέβηκε είχαν πρωταγωνιστές και τα 3 πρόσωπα που κάθονταν μαζί χθες στο πάνελ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Αψιμαχίες υπήρξαν ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους δημοσιογράφους αλλά και μεταξύ του Γιάννη Πρετεντέρη και της Ράνιας Τζίμα.

Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος που είχαν οι δύο δημοσιογράφοι του σταθμού. «Επανάλαβε την ερώτηση που είπες», ανέφερε κάποια στιγμή ο Πρετεντέρης στη Ράνια Τζίμα, για να λάβει την απάντηση… «Ευχαριστώ πολύ για την οδηγία, δεν θα την άφηνα έτσι κι αλλιώς».

Στις εντάσεις βέβαια που ξεχώρισαν ήταν και η κόντρα ο που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης πρώτα με τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και με την Ράνια Τζίμα στη συνέχεια.

«Αυτή η συνέντευξη δεν έπρεπε να είναι ζωντανή, έπρεπε να την μοντάρουμε νομίζω», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν μοντάρουμε συνεντεύξεις εδώ», απάντησε η Ράνια Τζίμα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει συνέντευξη στο MEGA, «Κύριε Κασσελάκη, τώρα αυτό είναι το ζήτημά σας, αλήθεια; Πάμε παρακάτω» σχολίασε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε διαφωνία με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά στις βλέψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρωθυπουργία, καθώς τόνισε ότι στο παρελθόν ο Κασελάκης είχε αναφέρει ότι θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, προσθέτοντας ότι είχε πει πως θα είναι ο νικητής και των ευρωεκλογών που πέρασαν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «μην διαστρεβλώνετε τις δηλώσεις μου», καθώς όπως δήλωσε δεν είχε πει αυτό, αλλά είχε τονίσει ότι επιδιώκει να το κάνει και όχι ότι θα γίνει σίγουρα.

Όσα έγιναν στη συνέντευξη Κασσελάκη σε Τζίμα – Πρετεντέρη

Μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Κάνοντας αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και απαντώντας σε παρατήρηση ότι “το νταμπλ σκορ υπέρ της ΝΔ παραμένει” απάντησε: “Δεν είμαστε σε νταμπλ σκορ. Από το 17,8% και 41% μετά από δύο διασπάσεις και την μεγάλη απώλεια στην Ροδόπη και στην Ξάνθη κρατηθήκαμε”. Επιπλέον σημείωσε: “Ήταν η πρώτη φορά που είχαμε εισροή ψηφοφόρων από τη ΝΔ, κερδίσαμε δυναμικά κοινά 17 – 35 ετών, είμαστε πρώτοι στους αναποφάσιστους και το κυριότερο ανακτήσαμε την δυνατότητα να είμαστε πρώτοι στις λαϊκές συνοικίες. Σε αρκετές περιφέρειες μειώσαμε την διαφορά σε απόσταση αναπνοής από τη ΝΔ”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι έκανε λάθη κατά την προεκλογική περίοδο είπε: “Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη και πάρα πολλά καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι βάλαμε την ατζέντα μας και μειώσαμε την διαφορά. Το 28% της ΝΔ δεν ήλθε μόνο του. Είμαι υπερήφανος που κάναμε μία καμπάνια που θέσαμε την ατζέντα για θέματα όπως την ακρίβεια και τα Τέμπη”.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Ηλεία: To σπαρακτικό «αντίο» του δασκάλου της 11χρονης Βασιλικής και το άδειο θρανίο

Εφετείο Αθηνών: Δικαίωσε Πορτοσάλτε, Χιώτη και Παπαδόπουλο – Άκυρη η διαγραφή τους από την ΕΣΗΕΑ επειδή δεν έκαναν απεργία

Νέγκα σε Πασχαλίδη: Είσαι ακόμη ΚΚΕ; Είμαι ναι… προς τι το χαμόγελο; (video)

Ύδρα: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής παραδέχεται ότι εξέτασε προφορικά τους Καζάκους ολιγάρχες επειδή… βιαζόντουσαν (Έγγραφο)

ΥΔΡΑ κατηγορ

Ύδρα: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής παραδέχεται ότι εξέτασε προφορικά τους Καζάκους ολιγάρχες επειδή… βιαζόντουσαν (Έγγραφο)

Χωρίς να δώσουν επίσημη κατάθεση στις ελληνικές αρχές αποχώρησαν από την χώρα μας οι ολιγάρχες…