Ο Κλοπ πήρε την "ταυτότητα" του Μουρίνιο – H Λίβερπουλ κέρδισε με 3-1 την Τσέλσι

[…]

liverpool 0

Με δύο μαγικά γκολ του Φελίπε Κουτίνιο κι ένα του Μπεντεκέ, η Λίβερπουλ πέρασε με ανατροπή από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με το τελικό 3-1, ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε τρελά τη νίκη στο πρώτο του ντέρμπι και ο Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε να μην ξέρει τι του ξημερώνει…  

Η Τσέλσι έπαιξε με το… συνηθισμένο της σχέδιο για τα ντέρμπι, όμως, αυτό ήταν που την πρόδωσε και στο φινάλε του πρώτου μέρους. Έχοντας ανοίξει το σκορ από την κεφαλιά του Ραμίρες που ανενόχλητος μέσα στην περιοχή στο 4ο λεπτό έφτασε στη σέντρα του Αθπιλικουέτα για να κάνει το 1-0, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο οπισθοχώρησε, άφησε χώρο στη Λίβερπουλ να παίξει και επέλεξε με την ταχύτητα του Γουίλιαν να φτάνει πλέον στην περιοχή του Μινιολέ, ευελπιστώντας να βρει διάπλατα ανοιχτή την αντίπαλη άμυνα. Το γεγονός, όμως, πως κύριο μέλημα των «μπλε» ήταν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους, παρά την παντελή απουσία επιθετικού από τους «κόκκινους» και την κακή απόδοση όσων θα μπορούσαν να φανερώσουν επιθετικές προθέσεις, γύρισε… μπούμερανγκ για τους Πρωταθλητές. Αν και για λίγα δευτερόλεπτα… εκπρόθεσμος, ο Κουτίνιο με ωραία ντρίμπλα στον Ραμίρες και εξαιρετικό αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 πριν την ανάπαυλα!

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κλοπ είχε αυτοπεποίθηση μετά το χρονικό σημείο στο οποίο ισοφάρισε, είχε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της, πίεζε, αλλά πλέον το ματς είχε ανοίξει και η Τσέλσι δεν έμενε πίσω όπως το έκανε στο πρώτο μέρος… Ο Μπεντεκέ για τους «κόκκινους» μπήκε στο τελευταίο 25λεπτο, οι «μπλε» δίχως Αζάρ και δίχως βοήθειες από και προς τον Κόστα είχαν τον Γουίλιαν να στηρίζει το επιθετικό πλάνο, όμως ακόμα μια έμπνευση του Φελίπε Κουτίνιο στο 74′ με ωραίο κατέβασμα από κεφαλιά πάσα του Μπεντεκέ, ντρίμπλα με το αριστερό στους Κέιχιλ και Τέρι και σουτ με το δεξί, έκαναν το 2-1 για τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπεντεκέ στο 83′ με διαγώνιο δεξί σουτ έριξε τους τίτλους τέλους στο ντέρμπι με το 3-1, βυθίζοντας τους Πρωταθλητές στην άγνοια για το μέλλον.

Πηγή: gazetta.gr

 

Κως: Καταγγελία για κακοποίηση αγελάδων – Βρέθηκαν με τραύματα και δεμένες από το λαιμό (photo-video)

Κως: Καταγγελία για κακοποίηση αγελάδων – Βρέθηκαν με τραύματα και δεμένες από το λαιμό (photo-video)

Την κακοποίηση αγελάδων σε βοσκοτόπια στην Κω κατήγγειλε γυναίκα, μέλος της Συμμαχίας για την Υπεράσπιση…