Ο Κωνσταντινόπουλος είναι υπέρ της υποψηφιότητας Δούκα: «Μακάρι να είναι υποψήφιος» (video)

Στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα βλέπει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τον πολιτικό που μπορεί να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ και να το οδηγήσει σε μία νίκη επί της Νέας Δημοκρατίας, κάτι το οποίο δεν μπορεί, σύμφωνα με τον ίδιο, να καταφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κωνσταντι ΠΑΣΟΚ

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος άνοιξε πρώτος τον χορό της αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και δίνει συνέχεια την ώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει μπει σε περιδίνηση.

Ο ίδιος επιμένει στην ευθεία αμφισβήτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και σε συνέντευξή του στο Action24, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε ανοιχτά ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να πάει το κόμμα μπροστά και κάλεσε όσους θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ να το κάνουν άμεσα.

«Πρέπει να βρούμε “πρωθυπουργίσιμο” πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Όπως ανέφερε, «τον κ. Ανδρουλάκη τον υποστήριξα στις προηγούμενες εκλογές, όπως είχα υποστηρίξει τη κ. Φώφη Γεννηματά, το 2017. Αν γίνονταν εκλογές με τα ίδια πρόσωπα πάλι τον ίδιο θα ψήφιζα τότε, σήμερα πιστεύω ότι δεν είναι η επιλογή η οποία θα μας πάει μπροστά και θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία. Και το είπα πολύ καθαρά, με καθαρό τρόπο», είπε αρχικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ  στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Χάρη Δούκα και το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα o δήμαρχος Αθηναίων για την ηγεσία του κόμματος.

«Θα ευχηθώ μακάρι να είναι υποψήφιος. Θέλω το ΠΑΣΟΚ να έχει στις διαδικασίες του δυνατά πρόσωπα. Πρόσωπα που έχουν σχέση με την κοινωνία», απάντησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…