Newsroom

Newsroom

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε για τον πόλεμο που έχει δεχθεί: «Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο»

Για την κριτική που είχε δεχθεί στα χρόνια της τηλεόρασης μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος

Λαζόπουλος

Συνέντευξη στο «Enjoy» έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, με τον καλλιτέχνη μεταξύ πολλών άλλων να αναφέρεται και για τον πόλεμο και την κριτική που είχε δεχθεί τα χρόνια που ήταν στην τηλεόραση, αλλά και μετέπειτα.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός επισήμανε ότι είχε για χρόνια την πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση και μετά απ’ αυτή κανείς δεν ρώτησε που χάθηκε και που είναι, συμπληρώνοντας με νόημα «καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο» για αυτό, τονίζοντας επίσης ότι ο ίδιος αφέθηκε στο να τον πάει η ζωή κάπου, λέγοντας πως βρέθηκε σε παραλία.

Αναλυτικότερα ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Έχω βγάλει ένα συμπέρασμα. Η αγάπη κι η εκτίμηση για ό,τι κάνεις θα υπάρχει μέσα στο υποσυνείδητο του κόσμου και θα την ξανασυναντήσεις. Ξέρω κάτι από παιδί ότι η αλήθεια είναι διακριτική και κάθεται στο τέρμα και σε περιμένει.

Πάντα κοίταγα στη ζωή μου ποιοι έχουν το λιγότερο θάρρος. Και αυτούς τους ανθρώπους του εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο. Τους μοιάζω. Βέβαια, μου αρέσουν κι οι εκδηλωτικοί, καλοπροαίρετοι άνθρωποι. Με τον καιρό αναγνωρίστηκε ότι εγώ αυτό που έκανα το έκανα πάντα χωρίς ακροβατικά.

Έχω κάνει 24 χρόνια τηλεόραση κι είμαι ευγνώμων κι ικανοποιημένος. Και να σταμάταγα αυτή τη στιγμή δεν θα με ένοιαζε.  Στην τηλεόραση αυτό που με νοιάζει είναι να παιχτεί η νέα σειρά που ετοιμάζω , το «Πνίξε τη Γιολάντα», που θα έχει φόντο τη Λέσβο. Τι να σκεφτώ περισσότερο; Όταν ήσουν η πρώτη εκπομπή της τηλεόρασης σε τηλεθέαση και για χρόνια πρώτη και μετά δεν ρωτάνε καν πού είσαι γιατί δεν υπάρχεις, τι να πεις;

Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο, πώς να το πω. Υπάρχει κάτι και το σέβεσαι. Όταν ένας καλλιτέχνης δεν αντέχει όλο αυτό που γίνεται γύρω του, σημαίνει ότι δεν έχει το σκαρί να ταξιδέψει κι άλλο. Πλέον για εμένα όλη αυτή η περιπέτεια μου έδωσε ένα προσωπικό μάθημα.

Του τύπου: έχω δύναμη να περάσω όλη αυτή τη φουρτούνα; Αυτό το σκαρί; Και προσπάθησα όταν ερχόταν το κύμα καταπάνω μου να κρατήσω τη γραμμή που μου φέρνει η ζωή για να προχωρήσω. Αφέθηκα στο να με πάει η ζωή. Και πιστεύω ότι με τον δικό μου τρόπο κατάφερα να φτάσω στην… παραλία!»

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί η είδηση για το 3χρονο κοριτσάκι που το έσκασε από το σπίτι του στην Κρήτη κρύβει μια σκληρή αλήθεια

Σπίρτζης σε Κουτροκόη: «Θα χάσετε τη δουλειά σας με αυτό το κόστος» – «Τα δικά σας οικονομικά να κοιτάτε» (video)

Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον συνεργό της

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

βιασμός 1296x864 1

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

Το περιστατικό κατέγραψε η 14χρονη αδερφή του θύματος η οποία είχε αντιληφθεί τι περνούσε η…

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

pablo heimplatz qd34tnt QDI unsplash

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

Στον Κορινθιακό συναντώνται τέσσερα είδη δελφινιών της Μεσογείου και συγκεκριμένα το ζωνοδέλφινο, το κοινό δελφίνι,…