Newsroom

Newsroom

Ο Μάλαμας εξηγεί γιατί θα συμμετάσχει στη συναυλία για τα Τέμπη: «Είναι υπόθεση όλων μας»

Η παρέμβαση του Σωκράτη Μάλαμα σχετικά με τη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

Malamas

Ο Σωκράτης Μάλαμας θα είναι στη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Καλλιμάρμαρο στις 11 Οκτωβρίου και σε ανάρτηση σημειώνει πως «Είναι υπόθεση όλων μας, γι’ αυτό συμμετέχω».

«ΝΑΙ, κατανοώ τη θλίψη και τη θέση κάποιων γονέων και συγγενών για τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άκαιρα και παράδοξα» γράφει αρχικά και συνεχίζει:

«Κατανοούμε την οδύνη και ο σεβασμός μας είναι απόλυτος στο πρόσωπό τους. Έχουμε παιδιά και γνωρίζουμε το αίσθημα της διαρκούς απώλειας, όμως η συμπαράστασή μας είναι επίσης απόλυτη για την εξεύρεση της αλήθειας που έχει αλλοιωθεί – αποκρυβεί με τόση επιμέλεια κάτω από περίεργα σχεδιάσματα- τεχνάσματα και νομικά κόλπα.

«Είναι υπόθεση όλων μας γι’ αυτό συμμετέχω με κάθε τρόπο σ αυτή την συναυλία», έγραψε αναλυτικά ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Υπενθυμίζεται πως για το ζήτημα της συναυλία πήραν θέση χθες και άλλου δύο από τους συμμετέχοντες τραγουδιστές, με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Φοίβο Δεληβοριά αμφότεροι να στηρίζουν την απόφαση τους να συμμετέχουν χωρίς να έχουν επηρεαστεί από τις αντιδράσεις.

«Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως, αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία», τονίζει χαρακτηριστικά ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη.

Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά.

Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως, αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία.

 

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με ανάρτησή του μέσω του λογαριασμού του στα social media τοποθετήθηκε σχετικά με τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη.

«Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι-να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα.

Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού», έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Μαρία Καρυστιανού μέσω βίντεο στο Facebook τοποθετήθηκε για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων στο Καλλιμάρμαρο, αλλά και τις αναρτήσεις του Νίκου Πλακιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα με τη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

H πρωταγωνίστρια στον ξυλοδαρμό της Γλυφάδας ποζάρει με όπλο στο σχολείο της

Ισραήλ: Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς από την ένοπλη επίθεση στο Τελ Αβίβ

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Ιστορική δικαστική απόφαση: Δικαίωση του φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε από την «Αύρα» της ΕΛΑΣ – Αποζημίωση 30.000 ευρώ

5419553

Ιστορική δικαστική απόφαση: Δικαίωση του φωτορεπόρτερ που τραυματίστηκε από την «Αύρα» της ΕΛΑΣ – Αποζημίωση 30.000 ευρώ

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση για την προστασία των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων. 

Ο Φλωρίδης λέει πως το ξύλο κάνει καλό στα παιδιά, η Μονογυιού θέλει κατηχητικά: Τα «μέτρα» της κυβέρνησης για τη νεανική βία

floridis

Ο Φλωρίδης λέει πως το ξύλο κάνει καλό στα παιδιά, η Μονογυιού θέλει κατηχητικά: Τα «μέτρα» της κυβέρνησης για τη νεανική βία

Μάλιστα ο υπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης ανέφερε ότι όταν ο δάσκαλος του έδινε ένα χαστούκι…

Πλακιάς: Νέες αιχμές για τη συναυλία – «Μία ερώτηση μόνο και δεν θα σας ενοχλήσω ξανά»

plakias

Πλακιάς: Νέες αιχμές για τη συναυλία – «Μία ερώτηση μόνο και δεν θα σας ενοχλήσω ξανά»

«Καμία οικογένεια δεν βγήκε να συμφωνήσει με την δήλωση της προέδρου», σημειώνει στην ανάρτησή του…

Φριχτό έγκλημα στη Νότια Αφρική: Λευκός αγρότης τάισε στα γουρούνια δύο μαύρες γυναίκες – «Η μαμά μου πέθανε με οδυνηρό θάνατο»

461661458 1197896818179011 829290403529400346 n

Φριχτό έγκλημα στη Νότια Αφρική: Λευκός αγρότης τάισε στα γουρούνια δύο μαύρες γυναίκες – «Η μαμά μου πέθανε με οδυνηρό θάνατο»

Τα πτώματα των δύο μαύρων γυναικών πετάχτηκαν στα γουρούνια, σε μια προσπάθεια απόκρυψης των αποδεικτικών…