Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε στον Δένδια γράφοντας… «Χρόνια Πολλά 5046d» – Επικό τρολ από το Κουλούρι

Μην γελάτε, θα μπορούσε να είναι και πραγματικότητα

Screenshot 4 11

Ανελέητο τρολάρισμα στην κυβέρνηση των παρακολουθήσεων από «Το Κουλούρι».

Με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών και συγκεκριμένα την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, το γνωστό σατιρικό site δημοσίευσε ένα fiction κείμενο που υποτίθεται πως περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό μεταξύ του Νίκου Δένδια και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν κρύβει την ανησυχία του ο Νίκος Δένδιας, ο πρωθυπουργός του είχε ευχηθεί «Χρόνια Πολλά 5046d» μου, είναι το τίτλος του άρθρου και διαβάζουμε αναλυτικά:

«Σκεπτικός και με προβληματισμό παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις παρακολουθήσεις ο Νίκος Δένδιας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, έλαβε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής ένα μήνυμα από τον πρωθυπουργό το οποίο ανέφερε: «Χρόνια Πολλά 5046d μου. Να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή. Κυριάκος Μητσοτάκης».

Αρχικά, δεν έδωσε σημασία, θεωρώντας πως ο κορέκτορας άλλαξε το κείμενο του πρωθυπουργού. Διαβάζοντας ωστόσο τις αποκαλύψεις σχετικά με τον Κωστή Χατζηδάκη, του οποίου το κωδικό όνομα από την ΕΥΠ ήταν 5046c, του μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά.

Πάντως, σε επικοινωνία του με τον πρόεδρο του κόμματος, ο υπουργός δέχτηκε διαβεβαιώσεις πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, με τον κ. Δένδια πάντως να παραδέχεται πως «δεν είπα ποτέ στον πρωθυπουργό για το φόβο μου, απορώ πώς το κατάλαβε».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο».

Screenshot 10 1

Στο ίδιο κλίμα, ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε σήμερα στο «Κόκκινο 105,5» σημειώνοντας: «Σε λίγο θα αποκαλούνται με τους κωδικούς τους στη Νέα Δημοκρατία. Γεια σου 5046. Τι χαμπάρια 7048;» και στη συνέχεια προανήγγειλε κι άλλες αποκαλύψεις τις ερχόμενες ημέρες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…