Ο μύλος του περίστροφου είναι δεξιόστροφος

Μέχρι τώρα ξέραμε τον μύλο Κασσελάκη που τ’ αλέθει όλα στο μπλέντερ της πολιτικής μαγειρικής.

μυλος οπλο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -μέσα από ένα πλούσιο μενού το οποίο ανανεώνει σχεδόν μέρα παρά μέρα- μας σερβίρει άλλοτε (πολιτικά) γεμιστά, συχνά (πολιτικά) ντολμαδάκια, κάποτε (πολιτικά) παπουτσάκια και τακτικά (πολιτικό) μουσακά, αν και όλα τους είναι παρασκευασμένα ορφανά, νηστήσιμα δηλαδή, απ’ οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει ή να παραπέμπει σε κόμμα της Αριστεράς (Ιδεολογία, Ηθική, Διαλεκτική, Αλτρουισμός).

Από προχθές μάθαμε και για έναν ακόμα μύλο, τον μύλο που διαθέτουν τα – πιο γρήγορα- περίστροφα (δύο στον αριθμό) που κρέμονται νύχτα-μέρα από την ζώνη του προέδρου Κασσελάκη:

 Ο επικεφαλής και διαχειριστής των social media του Κασσελάκη (αλήθεια, γιατί αποκαλείται στιχουργός, έμμετρα γράφει τις αναρτήσεις;) και (μετά βεβαιότητος) λογογράφος του.

 Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του προέδρου. Οι δυο τους -σίγουρα και κάποιοι άλλοι έμπιστοι στην «επικοινωνία» του προεδρικού γραφείου- είχαν συγκροτήσει group (ομάδα) στο WhatsApp με τίτλο «Ηλίθιοι» (άραγε το όνομα της ομάδας υποδηλώνει αυτογνωσία ή έτσι ονομάτισαν τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα στόχο τους;)  και αντάλλασσαν μηνύματα, videos και πάσης φύσεως υλικό απολύτως χρήσιμο για την εκτέλεση (κυριολεκτικά) του θεάρεστου έργου τους.

Η αναφορά από την τηλεόραση του Χρήστου Σπίρτζη ότι πίσω από επώνυμους κι ανώνυμους λογαριασμούς στα social media -που επιδίδονται καθημερινά σε επιθέσεις και στην δολοφονία του χαρακτήρα του- βρίσκεται η ηγεσία της Κουμουνδούρου, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην ομάδα «Ηλίθιοι», η οποία έσπευσε δια του «στιχουργού» να απαντήσει (αναρτώντας και το video της τοποθέτησης Σπίρτζη) καθώς “όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται”.

Μόνο που ο «δαίμων του αντιγραφείου» εκτός του video συμπεριέλαβε και μέρος της προηγηθείσας συνομιλίας των «Ηλιθίων», με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου να σημειώνει: “Αύριο πρέπει να τον φάει”(ο Κασσελάκης τον Σπίρτζη), επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις καταγγελίες του πρώην υπουργού.

Μπορεί -μετά το λάθος του αυτοεξευτελισμού– η ανάρτηση να κατέβηκε άρον άρον, αλλά ουδείς παραιτήθηκε και ουδείς (λέγε με Κασσελάκη) έπαψε τους πιστολέρο  ώστε να πάψουν και τα εξάσφαιρα να καπνίζουν. Αντίθετα, επιδόθηκαν όλοι μαζί σε damage control φροντίζοντας να μην αναμεταδοθεί – κατά το δυνατόν- η επίμαχη ανάρτηση.

Ακόμα χειρότερα, επιτέθηκαν με μεγαλύτερη σφοδρότητα -οι ίδιοι και συγκεκριμένοι άλλοι «γνωστοί και λιγότερο γνωστοί» λογαριασμοί των social media- ζητώντας (μετά μάλιστα από συλλογή 70 υπογραφών) τον αποκεφαλισμό του Σπίρτζη, αλλά και της αφεντιάς μου μιας και υπηρέτησα ως διαχειριστής των «μαύρων ταμείων» του γνωστού «υπονομευτή» Τσίπρα.

Η «ομάδα αλήθειας» της Ν.Δ. με εργώδη και υπόγεια προσπάθεια, με ευφάνταστα, και ακριβοπληρωμένα fake news, με βρώμικη λάσπη σε συσκευασία τονάζ και με στυγνές δολοφονίες χαρακτήρων, ενίσχυσε στην δημιουργία του και εξέφρασε αποτελεσματικά στην γιγάντωση του τοΑντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Αποτέλεσε δηλαδή το ευέλικτο ιππικό που άνοιγε δρόμους για να περάσει τοβαρύ πυροβολικό του συστήματος και να διαλύσει τον αντίπαλο ΣΥΡΙΖΑ, τον αποτελεσματικό εκφραστή του «εχθρού λαού».

Εσείς, η (social media) ομάδα «Ηλίθιοι»: Ποιους πολεμάτε; Ποιους δολοφονείτε; Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε; Ποιους άοπλους εξοπλίζετε και εναντίον ποιων τους στρέφετε;

Οι ομάδες («Αλήθειας» ή «Ηλίθιοι») έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν πισώπλατες επιθέσεις, όχι να δίνουν απαντήσεις κοιτώντας σε στα μάτια.

“Αν στην πρώτη σκηνή του έργου έχεις κρεμάσει ένα πιστόλι στον τοίχο, τότε στην επόμενη σκηνή πρέπει να εκπυρσοκροτήσει. Αλλιώς, μην το βάλεις εκεί”
Άντον Τσέχωφ, Ρώσος συγγραφέας

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

Tρία από τα μέλη της συμμορίας βρίσκονται στις φυλακές, ενώ από τις έρευνες που έκαναν…